O zi perfect însorită ca cea de astăzi trebuie "asezonată" cu un preparat delicios. Prin urmare, dacă vrei să te menţii în formă şi, în acelaşi timp să-ţi răsfeţi papilele, găteşte frigărui fructate a la Vlădutz, bucătarul de la "Neatza".
Ingrediente:
- Carne de pui
- Condiment
- Cremă de caşcaval
- Pere
- Nectarine
- Muştar
- Ceapă verde
- Maioneză
- Pastă de ardei iute
- Salată verde
Mod de preparare:
Carnea de pui se aşează pe ţepuşă, se condimentează şi se frig pe grătar sau la cuptor.
Fructele se taie sub formă de cubuleţe şi se amestecă în crema de caşcaval, împreună cu muştarul, o lingură de maioneză şi una de pastă de ardei.
Se serveşte cu o salată verde!
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!