Ca să rezistați gerului ce va urma după ninsorile abundente, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să preparați papricaș de pui cu afumătură, o rețetă consistentă și gustoasă.
Ingrediente:
- Un kilogram de aripioare de pui
- 400 g de coaste afumate
- Boia de ardei dulce
- O lingură de pastă de ardei dulce
- O lingură de pastă de ardei iute
- 20 de găluște din făină cu ou, făcute în prealabil
- Maghiran
- Cimbru
- Pătrunjel
- Ceapă
- Ardei capia roșu
- 300 ml de smântână
Mod de preparare:
Aripioarele de pui și coastele se rumenesc, iar între timp găluștele se fierb separat.
Se pregătește un sos delicios din ceapă, ardei, pastă de ardei și smântână, iar apoi se adaugă peste celelalte pui și găluște.
La final, se condimentează.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!