O zi mohorâtă precum cea de astăzi e musai să fie asezonată cu o reţetă delicioasă, ce îţi va răsfăţa papilele. Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi recomandă să găteşti papricas de viţel.
Ingrediente:
- Două kilogramde de pulpă de viţel
- 3-4 gogoşari
- Două bucăţi de ţelină
- O jumătate de kilogram de ceapă roşie
- Pastă de ardei dulce şi iute
- Găluşte de făină
- Afumătură
Mod de preparare:
Carnea se căleşte cu ceapă şi gogoşari, după care se adaugă afumătura. Se lasă să fiarbă timp de o oră, după care se adaugă pasta de ardei, ţelina şi găluştele fierte separat.
Se mai lasă la foc mic timp de care 30 de minute-
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!