Pastele sunt întotdeauna o plăcere nevinovată, motiv pentru care dacă vrei să te răsfeţi cu un preparat delicios, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi propune penne olandeze.
Ingrediente:
- 500 grame de paste
- 600 grame de ementaler
- 600 grame de smântână dulce
- 150 grame de alune caju
- 500 grame de spanac proaspăt
- 50 grame de unt
- Ulei de măsline
- O lingură de pastă de ardei dulce
- Un căţel de usturoi
Mod de preparare:
Pastele se fierb, după care se trag în unt.
Spanacul se înăbuşe în ulei de măsline şi usturoi, iar smântâna dulce se pune pe foc şi se adaugă brânza, ementaler, alunele şi spanacul.
Se toarnă peste paste şi se serveşte cu parmezan răzuit şi salată verde.
Reţeta lui Vlădutz: Muşchiuleţ festiv, un preparat delicios cu salvie şi rozmarin... Reţeta lui Vlădutz: Zâmbet de decembrie, un preparat delicios cu brânzeturi...