Ai un stil de viață sănătos, motiv pentru care îți prepari frecvent piept de pui la grătar sau pe grill? Dacă te-ai plictisit de acesta, alege să gătești piept de pui cu sos de cașcaval și parfum de parmezan, o rețetă delicioasă, a la Vlădutz de la ”Neatza”.
Ingrediente:
- Un kg de piept de pui
- O legătură de ceapă verde
- O legătură de usturoi verde
- O tulpină de țelină
- 200 g de sparanghel
- 200 g de cașcaval
- 200 ml de sos alb
- Doi ardei grași
- 100 g de parmezan
Mod de preparare:
Pieptul de pui se condimentează, se crestează, după care se umple cu ceapă și usturoi și se dă la cuptor.
Țelina și sparanghelul se taie în bucățele și se adaugă în sosul alb. Se presară cașcavalul și parmezanul și se adaugă peste pieptul de pui.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!