Antena Căutare

Rețeta lui Vlădutz: Piept de pui cu sos de cașcaval și parfum de parmezan

Ai un stil de viață sănătos, motiv pentru care îți prepari frecvent piept de pui la grătar sau pe grill? Dacă te-ai plictisit de acesta, alege să gătești piept de pui cu sos de cașcaval și parfum de parmezan, o rețetă delicioasă, a la Vlădutz de la ”Neatza”.

Ai un stil de viață sănătos, motiv pentru care îți prepari frecvent piept de pui la grătar sau pe grill? Dacă te-ai plictisit de acesta, alege să gătești piept de pui cu sos de cașcaval și parfum de parmezan, o rețetă delicioasă, a la Vlădutz de la ”Neatza”.

Ingrediente:

- Un kg de piept de pui
- O legătură de ceapă verde
- O legătură de usturoi verde
- O tulpină de țelină
- 200 g de sparanghel
- 200 g de cașcaval
- 200 ml de sos alb
- Doi ardei grași
- 100 g de parmezan

Mod de preparare:

Pieptul de pui se condimentează, se crestează, după care se umple cu ceapă și usturoi și se dă la cuptor.

Țelina și sparanghelul se taie în bucățele și se adaugă în sosul alb. Se presară cașcavalul și parmezanul și se adaugă peste pieptul de pui.

Poftă bună!

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!

Rețeta lui Vlădutz: ”Creația mea"... Robert Nicolas Bosanco – olimpicul ce își dorește să devină un bucătar de soi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x