În această zi mohorâtă, Vlădutz de la ”Neatza” vă propune să vă răsfățați papilele cu pui cu sos de capere, o rețetă delicioasă, ce se prepară rapid.
Ingrediente:
- Un kg de carne de pui
- 200 g de capere
- 100 g de unt
- 200 g de vin alb
- Suc de la o lamiae
- 500 g de cartofi albi
- 200 ml de smântână
- Un kg de spanac proaspăt
- Două legături de ceapă verde
Mod de preparare:
Se rumenește puiul și se dă la cuptor.
Între timp, se topește untul și se adaugă vinul, sucul de la lămâie, vinul și caperele, după care întreg amestecul se toarnă peste pui.
Se servește cu piure de cartofi marmurat cu spanac și presărat cu ceapă verde.
Poftă bună!
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!