Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Rețeta lui Vlădutz: Repezei

Fie că ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce să gătești, fie că-ți dorești să încerci un preparat nou, pe care nu l-ai încercat până acum, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să gătești repezei.

Fie că ai rămas în pană de idei și nu mai știi ce să gătești, fie că-ți dorești să încerci un preparat nou, pe care nu l-ai încercat până acum, Vlădutz de la ”Neatza” îți propune să gătești repezei.

Ingrediente:

- Un kilogram de cartofi noi
- 500 g de cotlet de porc
- 500 g pulpe superioare
- O legătură de usturoi verde
- 100 g de pasta de roșii
- Două linguri de pasta de ardei
- 200 ml de vin alb
- Cimbru
- Un ardei iute
- Ulei de măsline

Mod de preparare:

Carnea și cartofii se condimentează și se așează într-o tavă, după care se adaugă verdețurile și pasta de roșii și de ardei, diluate cu puțină apă.

Usturoiul și ardeiul iute se taie sub formă de bastonașe, după care se presară peste cartofi. Se adaugă vinul, se acoperă cu o folie și se dă la cuptor timp de o oră.

Poftă bună!

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe AntenaPlay.ro!

Recomandari