Toamna este anotimpul în care găseşti numeroase legume pe piaţă, astfel că dacă îţi doreşti să te răsfeţi şi să profiţi de "comorile" existente, Vlădutz, bucătarul de la "Neatza", îţi sugerează să găteşi tăieţei cu ciuperci.
Ai nevoie de:
- 300 de grame de ciuperci champignon
- 300 de grame de ghebe
- 300 de grame de pleurotus
- 300 de grame de hribi
- 300 de grame de fetucine
- Usturoi
- Ceapă
- Cimbru
- Oregano
- Ulei de măsline
Mod de preparare:
Ciupercile se taie sub formă de cubuleţe, după care se fierb în apă cu ulei de măsline şi sare, timp de o oră.
Între timp, se topeşte untul şi se adaugă condimentele mediteraneene şi pastele fierte.
La final, se încorporează ciupercile cu pastele, se adaugă parmezan şi frunze de oregano proaspăt.
Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan şi Dani pe Antenaplay.ro!