Antena Căutare

Cinci motive pentru a-ți cumpăra un smartphone second hand

Telefoanele mobile second-hand sunt cele mai căutate și asta pentru că reprezintă o alternativă mult mai ieftină atunci când cu bugetul pe care îl ai nu îți poți lua un smartphone direct din magazine. Iată cinci motive pentru care să îți cumperi un telefon la mâna a doua.

Cinci motive pentru a-ți cumpăra un smartphone second hand
Intră pe Lajumate.ro - locul în care cumperi ieftin tot ceea ce ai nevoie și vinzi repede. Lajumate.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri de vânzare sau închirere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori. | shutterstock

Când apar pe piață noi modele de telefoane mobile prețurile acestora sunt foarte mari, iar la scurt timp apar alte modele, fapt care îi împinge pe cumpărători să-și vândă actualul telefon pentru a avea cel mai nou smartphone.

Pe lajumate.ro găsești numeroase anunțuri de telefoane mobile și poți alege fix ceea ce ți se potrivește. Poți găsi telefoane mobile utilizate doar de câteva ori și acestea să fie în stare perfectă, dar la un preț mai avantajos decât în magazine.

Motivele pentru care să alegi un telefon second hand

Telefoanele la mâna a doua sunt mult mai ieftine și dacă sunt bine întreținute funcționează exact ca un dispozitiv nou-nouț. De asemena, din anunțurile de pe lajumate.ro pentru telefoane second hand poți găsi un proprietar care să-ți ofere și garanție.

1. Evoluția tehnologiei

Știm bine că atunci când apare un nou model de telefon pe piață parcă vrem să-l încercăm, dar dacă este prea scump ne limităm.

Acum nu mai este cazul, dacă ești un împătimit la noilor tehnologii și îți dorești să ai în buzunar ultimul gadget de pe piață, achizitionează-l de pe lajumate.ro la un preț rezonabil din anunțurile existente.

2. Smartphone-uri în garanție

Poți găsi telefoane care încă sunt în garanție. Sunt cumpărători care aleg să-și pună la vînzare telefonul care încă mai este în perioada de garanție, fapt foarte avantajos pentru viitorul proprietar.

În cazul în care telefonul are vreun defect îl poți repara și dacă se strică la tine poți beneficia de garanție și nu trebuie să mai cheltui bani din buzunarul tău.

3. Prețul accesibil

Când nu avem suficienți bani să investim într-un telefon performant de pe rafturile magazinelor, o alternativă bună este să-l căutăm pe site-urile de anunțuri.

Acolo vom găsi cu siguranță telefoane la un preț mic, iar ele să fie foarte bune sau dacă au mici defecte, acestea pot fi remediate. De exemplu, dacă bateria are o mică problemă, o putem înlocui. De asemena, dacă îți cauți un model mai vechi de telefon, acesta se va găsi cu siguranță printre anunțuri, la un preț mic.

4. Variante multiple

Dacă ești în căutare aunui telefon mobil seond hand și nu știi exact ce îți dorești, în anunțurile de pe lajumate.ro vei găsi o multitudine de branduri din care poți alege, ai nevoie doar de răbdare ca să cauți ceea ce răspunde nevoii tale.

5. Accesoriile pentru care nu mai trebuie să plătești

Unele telefoane vin cu accesorii cum ar fi husă, folie de sticlă, încărcător și căști pentru care nu trebuie să mai dai tu bani. În acest fel economisești bani.

Tot ce trebuie să faci este să cauți printre zecile de anunțuri și să iei legătura cu proprietarul , iar el îți va oferi toate detaliile despre smartphone-ul pe care ai pus ochii.

Intră pe Lajumate.ro - locul în care cumperi ieftin tot ceea ce ai nevoie și vinzi repede. Lajumate.ro este un site de anunțuri online unde poți publica anunțuri de vânzare sau închirere sau poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

Dacă vrei să cumperi un telefon, destinația ta este pe lajumate.ro, acolo unde vei găsi tot ce îți dorești la prețuri bune. Intră pe anunțuri telefoane second hand si cu siguranță vei descoperi ceva care să răspundă nevoilor și așteptărilor tale.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x