Vorbești cât poți! Acestea sunt telefoanele cu cea mai bună baterie

 

Ne-am obișnuit ca telefoanele noastre să moară în fiecare zi. Și să învie în dimineața următoare. Ba chiar un telefon care-și păstrează bateria în viață 24 de ore a ajuns să fie catalogat drept incredibil. Dar în lumea aceasta guvernată de încărcătoare, există oare și telefoane care fac excepție de la grămadă? Există șansa să te bucuri de funcții moderne 48 de ore? Să zicem că banii nu sunt o problemă, că putem lua telefoane în rate. Ce modele se remarcă la capitolul baterie?

Cat S41

Ăsta nu e telefon. E un tanc care primește apeluri. Destinat în special oamenilor care nu stau la birou 12 ore pe zi, Cat S41 este rezistent la apă și la praf. Iar căzăturile pe ciment abia de-l gâdilă. Ecranul are protecție Gorilla Glass 5. Și dacă e mai înzestrat fizic, nu înseamnă că-i mai deficitar din punct de vedere intelectual. Are un procesor MediaTek octa-core de 2,3 GHz, 3 GB memorie RAM și un spațiu de stocare de 32 GB. Iar cireașa de pe tort e bateria: 5000 mAh care-ți asigură 38 de ore de funcționare continuă pe 3G. Sau în jur de 5 căzături pe ciment.

Huawei Mate 20 Pro

E surprinzător să găsești un telefon flagship pe lista asta. De obicei, telefoanele care știu să facă multe, știu să consume și foarte mult curent. Dar chinezii au creat ceva cu adevărat deosebit. După cum probabil ai aflat, Mate 20 Pro are o cameră excelentă, se mișcă impecabil. Dar colacul este așezat peste pupăză de bateria de 4200 mAh, care îl ține în viață toată ziua fără probleme, chiar dacă te bucuri de toate funcțiile sale din plin. Ceva ce pentru un purtător constant de baterie externă, pare SF.

Moto E5 Plus

Ăsta-i telefonul pentru genul fără pretenții, fără drame. Oamenii care vor să vorbească, să trimită mesaje și, eventual, să mai dea și un search pe net din când în când. Lucruri pe care E5 Plus le face genial. Dacă însă ai pretenții mai mari de la el, te poate dezamăgi. Dar nu vei avea, pentru că e ieftin, are o interfață Android curată și simplă, iar bateria te ține până te saturi de ea. Ce-ți trebuie cameră semi-profi sau alte funcții deosebite?

Asus ZenFone Max Pro M1

Bun. Să ajungem și la linia de mijloc. Un telefon ieftin, dar surprinzător de performant și cu o baterie care n-o să bată recorduri, dar duce o zi, o zi și jumătate. Acesta e ZenFone de la Asus. A fost gândit pentru piața asiatică, unde raportul funcții-preț contează mult. Asta înseamnă că undeva apar și compromisurile. Și apar repede când ții în mână acest telefon. Dar dincolo de materialele mai slabe, se află lucruri drăguțe, precum un software curățel care se mișcă bine, un display grozav de 6 inch, camera duală, 4 GB RAM, 62 GB stocare și slot de card. Corespunzător, simplu, cu de toate.

Fie bateria cât de lungă sau cât de scurtă, dacă ții la îndemână și un CardAvantaj, sigur faci alegerea bună. Mai ales din punct de vedere financiar. Pentru că poți plăti telefonul în rate fără dobândă*. Și să te bucuri de el imediat.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI