Căutare Live

8 sfaturi contra anxietatii

Starile de anxietate sunt ceva obisnuit avand in vedere vremurile pe care le traim. Criza economica, reduceri de personal si de salarii, cresteri de preturi etc. Este aproape imposibil sa nu te cuprinda starile de anxietate in asemenea conditii, dar este la fel de adevarat ca urmand cateva sfaturi oferite de specialisti poti scapa foarte repede de ele.

Ca sa scapi de starile de anxietate, elimina grijile neimportante si rezolva-le pe cele care conteaza! Iata 8 sfaturi contra anxietatii:

Vizualizeaza cel mai bun scenariu de lupta impotriva starilor de anxietate!

Ca sa scapi de grijile care te duc tot mai aproape de starile de anxietate, vizualizeaza-te rezolvand aceste griji, este de parere dr. Rallie McAllister.


Nu lasa pe maine ce poti face azi, proverbul care te tine departe de starile de anxietate!

Daca este campionul amanarilor, renunta la acest obicei. Te impinge mai mult decat ti-ai inchipui spre starile de anxietate.

Citeste continuarea in Sfatul Parintilor!

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Sase masuri care previn aparitia gripei...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri