Căutare Live

Adio, apă caldă cu lămâie. Acest ingredient este mai eficient pe stomacul gol

Apă caldă cu lămâie, mult lăudata băutura consumată dimineața pe stomacul gol, este benefică într-adevăr, dar nu este singura. În loc de lămâie, pune turmeric. Nu este la fel de popular ca lămâia, însă are efecte uimitoare asupra sănătății.

Apă caldă cu lămâie, mult lăudata băutura consumată dimineața pe stomacul gol, este benefică într-adevăr, dar nu este singura. În loc de lămâie, pune turmeric. Nu este la fel de popular ca lămâia, însă are efecte uimitoare asupra sănătății.

Turmericul este unul dintre cele mai utile condimente, având puternice proprietăți antiîmbătrânire, antiinflamatorii, antioxidante și fiind de mare ajutor în tratamentul multor afecțiuni. Ingredientul principal responsabil pentru multe dintre beneficiile turmericului este curcumina. Efectele sale uimitoare au fost dovedite de mii de articole științifice.

La ce ajută apa caldă cu turmeric

Îmbunătățește digestia. Folosirea regulată a turmericului îmbunătățește digestia deoarece stimulează eliberarea de bilă.

Acest condiment este unul dintre cele mai bune alimente pentru sănătatea ficatului. Acesta previne deteriorarea și regenerează celulele hepatice.

Turmericul previne îmbătrânirea. Curcumina inhibă cu succes activitatea radicalilor liberi și previne inflamația, care sunt doi dintre cei mai importanți factori de îmbătrânire.

Întărește sistemul imunitar. Turmericul conține endotoxine care te vor feri de multe boli. Dacă bei zilnic un pahar de apă caldă cu turmeric vei preveni apariția gripei, dar și alte infecții din organism.

Mănușile din latex și beneficiile lor... Probleme cu somnul? Iată ce trebuie să faci!...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri