Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ce se întâmplă cu coronavirusul, de fapt, vara! Ce îl poate distruge, în 11 minute! Medicii: „Mare atenție, ați putea fi păcăliți”

Doi oameni de știință americani aflați la pensie au publicat un studiu prin care arată ce se întâmplă, de fapt, cu noul coronavirus, în timpul verii, și ce l-ar putea distruge, în doar 11 minute.

Ce se întâmplă cu coronavirusul, de fapt, vara! Ce îl poate distruge, în 11 minute! Medicii: „Mare atenție, ați putea fi păcăliți”

profimediaimages.ro

Potrivit noului studiu, razele soarelui pot inactiva noul coronavirus în proporție de 90%, în 11 până la 34 de minute.

Cei doi cercetători, doctorul Jose-Luis Sagripanti și doctorul C David Lytle insistă că soarele ar putea fi un aliat al oamenilor, în lupta cu pandemia de coronavirus.

Alți medici trag un semnal de alarmă!

Alți doi experți în sănătate au declarat, pentru Daily Mail, că datele obținute în laborator nu ar fi aceleași și în afara lui. Potrivit lor, este puțin probabil ca razele soarelui să împiedice transmiterea noului coronavirus, în această vară.

Lista organelor pe care le atacă COVID-19, dezvăluită de specialiști! Cum poate face ravagii în organism. „NU este doar un virus respirator”

„Există un adevăr științific aici, dar nu acel tip de adevăr științific ce ar putea face diferența, în rata noilor infectări cu coronavirus”, a spus doctorul Ben Neuman, biolog.

„Razele soarelui vor curăța o parte din particulele de coronavirus ce s-ar putea afla pe suprafețe, dar rămâne îngrijorarea în privința acelor particule expirate de purtători și inhalate de alte persoane”, a adăugat el.

Trei noi simptome ale COVID-19, recunoscute oficial! „Apar la două sau chiar 14 zile de la infectarea cu noul coronavirus”

Acest expert și un doctor specialist în boli infecțioase din California au avertizat că nu există date suficiente deocamdată și că cel mai bine ar fi ca oamenii să păstreze distanța socială și să poarte măști de protecție.

Recomandari