Antena Căutare

Ce se întâmplă în corpul tău dacă dormi de câteva ori în frig! Efectele se văd imediat!

Somnul este extrem de important pentru sănătate, iar dacă are loc într-o cameră răcoroasă, beneficiile cresc considerabil. Vezi de ce este bine să dormi în frig.

Tu cum preferi să dormi?

Somnul este extrem de important pentru sănătate, iar dacă are loc într-o cameră răcoroasă, beneficiile cresc considerabil. Vezi de ce este bine să dormi în frig.

O cameră călduroasă este de preferat când este foarte frig afară, însă în timpul somnului ar trebui să lași temperatura mai scăzută în încăpere.

Un dormitor răcoros îți poate transforma țesutul adipos maro în energie și îți poate ajuta metabolismul chiar și în timpul zilei.

De ce dormitul pe partea stânga este cea mai bună alegere pentru sănătate

Tu cum preferi să dormi?

Specialiștii mai spun că oamenii care dorm într-o cameră rece au un risc mai scăzut de a suferi de diabet sau de alte probleme metabolice.

Somnul într-o cameră rece și dușurile cu apă călduță îți cresc temperatura internă a corpului, îți întăresc sistemul imunitar și accelerează metabolismul mai ales în perioadele de relaxare.

Află AICI mai multe despre efectele somnului în frig!

Ceaiul bun la toate! Te vindecă de orice durere imediat!... Ministerul Sănătății recomandă populației să evite deplasările în spații deschise și expunerea la frig...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x