Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci pâine cu maia! Efectele se văd imediat

În România, oamenii consumă o cantitate crescută de pâine în comparație cu media europeană. Totuși, puțini sunt cei care știu ce se întâmplă în corp atunci când mănânci pâine cu maia!

Mesele românilor abundă în pâine. Este un obicei alimentar care ne aduce printre cei mai mari consumatori din Europa la acest capitol. Mâncăm aproape 8 kilograme de pâine în fiecare lună. Iar atunci când vrem să pierdem kilograme primul pas este să renunţăm la orice felie de pâine.

Nu aceasta este soluţia, spun nutriţioniştii. Care ne arată cum să facem alegerile când pe piaţă sunt atât de multe sortimente.

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci pâine neagră sau integrală! Adevărul nu apare scris pe etichetă!

Dacă evităm aditivii alimentari, putem consuma pâine chiar şi în diete. Nutriţioniştii o recomandă în alimentaţia de zi cu zi. Cu moderaţie, însă şi nu asociată cu alte alimente care conţin carbohidraţi, precum cartofii sau pastele.

Maiaua la care apelau bunicii care coceau pâinea pe vatră e tot mai folosită şi de bucătarii din restaurante. Nutriționiștii spun că cea mai sănătoasă pâine este cea cu maia.

Putem să consumăm orice formă de pâine neagră sau cu cereale sau cu seminţe, dar trebuie să fim atenţi dacă această pâine este făcută din făină integrală sau este o pâine făcută din făină albă şi care foloseşte o anumită cantitate de coloranţi.

Un român consumă peste 90 de kilograme de pâine anual, în vreme ce media europeană este de 82 de kilograme.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri