Căutare Live

Cu dieta mediteraneană mănânci și slăbești! Cea mai sănătoasă cură de slăbire recunoscută UNESCO

Dieta mediteraneană a intrat în patrimonul Unesco datorită beneficiilor pe care aceasta le aduce sănătății. Este cea mai sănătoasă cură de slăbire din lume, adoptată din cele mai vechi timpuri.

Dieta mediteraneană a intrat în patrimonul Unesco datorită beneficiilor pe care aceasta le aduce sănătății. Este cea mai sănătoasă cură de slăbire din lume, adoptată din cele mai vechi timpuri.

Dieta Mediteraneană se bazează pe alimente neprocesate precum fructe, legume, păstăi, cereale integrale, lactate, ulei de măsline, carne de pasăre și pește – alimentele de bază pentru aproape oricare cură de slăbire eficientă.

Iată mai jos un exemplu de meniu.

Mic dejun:

– 1/3 pepene galben

– 1 felie de pâine prăjită

– 2 lingurițe de unt de arahide

– 1 măr

Gustare:

– o mână de nuci, alune sau migdale

Prânz:

– 2 căni salată de spanac

– 50 g piept de pui

– 1 linguriță ulei de măsline

– 1 linguriță sos vinegretă

– 1 pită mică din cereale integrale

– 1 măr

Gustare:

– o mână de nuci, alune sau migdale

Cină:

– 140 g peste

– 1 cartof dulce, mic

– 2 – 3 cești de sote din broccoli, ardei, ceapă și ulei de măsline

– 1 cană de fruct proaspăt

Dieta mediteraneană merge pe ideea alimentelor cât mai naturale cu putință. Alimentele de bază trebuie să fie legumele, fructele și cerealele integrale.

Sursa: diete-sanatoase.ro

Tabelul care îţi spune exact câte kilograme trebuie să ai în funcţie de înălţime. Vezi dacă ai sau nu greutatea ideală!... Dieta minune cu ouă te slăbește și pe tine! Dai jos 13 kilograme în 10 zile fără efort...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri