Cu dieta mediteraneană mănânci și slăbești! Cea mai sănătoasă cură de slăbire recunoscută UNESCO

Dieta mediteraneană a intrat în patrimonul Unesco datorită beneficiilor pe care aceasta le aduce sănătății. Este cea mai sănătoasă cură de slăbire din lume, adoptată din cele mai vechi timpuri.

Dieta mediteraneană a intrat în patrimonul Unesco datorită beneficiilor pe care aceasta le aduce sănătății. Este cea mai sănătoasă cură de slăbire din lume, adoptată din cele mai vechi timpuri.

Dieta Mediteraneană se bazează pe alimente neprocesate precum fructe, legume, păstăi, cereale integrale, lactate, ulei de măsline, carne de pasăre și pește – alimentele de bază pentru aproape oricare cură de slăbire eficientă.

Iată mai jos un exemplu de meniu.

Mic dejun:

– 1/3 pepene galben

– 1 felie de pâine prăjită

– 2 lingurițe de unt de arahide

– 1 măr

Gustare:

– o mână de nuci, alune sau migdale

Prânz:

– 2 căni salată de spanac

– 50 g piept de pui

– 1 linguriță ulei de măsline

– 1 linguriță sos vinegretă

– 1 pită mică din cereale integrale

– 1 măr

Gustare:

– o mână de nuci, alune sau migdale

Cină:

– 140 g peste

– 1 cartof dulce, mic

– 2 – 3 cești de sote din broccoli, ardei, ceapă și ulei de măsline

– 1 cană de fruct proaspăt

Dieta mediteraneană merge pe ideea alimentelor cât mai naturale cu putință. Alimentele de bază trebuie să fie legumele, fructele și cerealele integrale.

Sursa: diete-sanatoase.ro

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri