Căutare Live

Cum sa scapi de anxietate

De chinurile anxietatii se poate scapa cu remedii simple. In pri­mul rand, cu cateva ierburi, intre care principala este passiflora, din care se face ceai in amestec cu alte plante cu proprietati asemanatoare sau se iau catva picaturi, conform prospectului, de tincturi pe baza de passiflora.

Se recomanda 3-4 cani de ceai cu passiflora pe zi, intre mese, de preferinta. O alta "ma­na de ajutor" in combaterea de­presiei o dau uleiurile esen­tiale, cum sunt cel de lavanda, trandafir sau ylan-ylang sau se fo­losesc in masaj. Uleiul esen­tial de lavanda are proprie­tati calmante, anxiolitice si se­dative.

Un alt reme­diu la indema­na ori­cui sunt exercitiile de respiratie, asa-numite "respiratia albinei". Se pun palmele peste urechi, se tin ochii larg deschisi, privirea inainte, se respira adanc si incet pe nari, se tine aerul cateva se­cunde, apoi se expira pe nas cu putere si cu "zgomot" facut din gat, printr-un usor "mor­mait", pentru a produce vibratii in cutia craniana.

Citeste si Jurnalul National!

Foto: anxietyattackstreatmentblog.com

Hula Hoop si trambulina, alternativa distractiva la antrenamentele cardio... Vino la "Zilele sanatatii", intre 28 si 1 octombrie!...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri