Uita de tot ce ştiai până acum de metodele de slăbit! DIETA CU OREZ te scapă de 7 kilograme într-o lună

 

Dacă ai încercat toate variantele pentru a scăpa de kilogramele în plus şi nu ai reuşit, poate nu ai făcut ce trebuie. Dieta cu orez este una dintre cele mai purificatoare. Nutriţioniştii au creat-o după nenumărate analize asupra dietei chinezilor, renumiţi pentru felul în care arată.

Curăţarea organismului se datorează albuminei, substanţă care se găseşte în orez şi ajută la eliminarea toxinelor şi lichidelor din organism. În timp ce medicii studiau efectele dietei cu orez, aceştia au descoperit că riscul unor boli cardiovasculare era mai mic. Putem spune, aşadar, că dieta este un aliat sănătos și în lupta cu kilogramele.

Pentru dieta cu orez nefiert trebuie să renunţi la dulciuri, pâine, sare în exces, alcool şi trebuie să mergi 20- 30 de minute pe zi. Este o dietă mai lentă, vei slăbi 14 kilograme în 60 de zile, însă este o dietă care nu presupune eforturi speciale şi meniuri stabilite de nutriţionişti.

Atenţie, dieta cu orez nu se recomandă însă persoanelor care suferă de boli cronice şi se poate ţine numai de două ori pe an.

Cum se face:

În primele trei zile, vei consuma de trei ori pe zi numai orez fiert fără sare. Pentru a da gust orezului, poţi adăuga puţin piper, pătrunjel sau roşii şi ceapă, mănâncă atât cât să te simţi sătulă şi bea numai apă.

În a doua zi, poţi introduce în meniul de la micul dejun, alături de orez, două fructe, evită însă bananele sau strugurii. La prânz, poţi consuma orice legumă care conţine amidon, însă porţiile nu trebuie să depăşească 500 de grame.

În ultimile cinci zile ale dietei cu orez consumă cel puţin o dată pe zi lactate, iar la restul meselor consumă numai orez fiert, nu mânca mai mult de 500 de grame la fiecare masă.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE