Căutare Live

Dieta cu pește și lămâie, cheia către un trup de invidiat! Cu acest regim, slăbești chiar cel puțin 12 KILOGRAME într-un timp record

Vrei să te menții într-o formă fizică de invidiat, dar nu știi ce să faci? Ei bine, peștele și lămâia sunt două alimente ce n-ar trebui să lipsească din regimul tău, fapt pentru care îți recomandăm o dietă super simplă, pe care o poți ține timp de două luni. 

Vrei să te menții într-o formă fizică de invidiat, dar nu știi ce să faci ca să slăbești? Ei bine, peștele și lămâia sunt două alimente ce n-ar trebui să lipsească din regimul tău, fapt pentru care îți recomandăm o dietă super simplă, pe care o poți ține timp de două luni.

Așadar, în timpul dietei cu pește și lămâie poți să slăbești cel puțin 12-14 kilograme, în cazul în care vei respecta cu sfințenie regulile.

Iată ce să mănânci în timpul dietei cu pește și lămâie:

Luni:

  • Mic dejun: un pahar cu suc lămâie. (în 200 de ml de apă storci jumătate de lămâie,se amestecă bine și se bea),somon pe o felie de pâine neagră.
  • Gustare: un pahar de lapte și două felii de lămâie.
  • Prânz: pește la cuptor cu conopidă, broccoli și morcovi
  • Gustare: o jumătate de grapefruit și două felii de lămâie.
  • Cină: salată verde cu ton,măsline și o lingură de porumb. Ai voie să adaugi și jumătate de linguriță de ulei și 100 de ml de iaurt.

Marți:

  • Mic dejun: un pahar cu suc lămâie, două ouă umplute cu pește, adică renunți la gălbenuș și le umpli cu ton amestecat cu iaurt.
  • Gustare: un iaurt și două felii de lămâie.
  • Prânz: o ciorbă de pește și 150 de grame de spanac fiert, simplu.
  • Gustare: o jumătate de portocală și două felii de lămâie.
  • Cină: pește la grătar și o garnitură de orez fiert, fără alte condimente.

Ca să topești kilogramele în plus super repede, nu uita să consumi cel puțin doi litri de apă pe zi și fă mișcare ori de câte ori ai ocazia.

Oboseala permanentă, stările de amețeală, căderea părului,creșterea în greutate pot indica insuficiența unei singure vit... Alertă în toată România! Ordin de la UE: Aceste medicamente trebuie scoase de pe piață!...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri