Dieta virgină! Slăbești fără să pui un gram la loc: "3 kilograme în 7 zile"

Cătălin Broască, nutriționistul vedetelor, ne dezvăluie secretele dietei virgine. Poți să slăbești trei kilograme în doar șapte zile.

Cătălin Broască, nutriționistul vedetelor, ne dezvăluie secretele dietei virgine. Poți să slăbești trei kilograme în doar șapte zile.

Dieta virgină - cele trei stadii ale dietei

1. 21 de zile în care trebuie eliminate din dietă produsele care conţin gluten, soia, lactate, ouă, porumb, arahide, zahăr, mâncăruri procesate, proteine, grăsimi, băuturi alcoolice, alimente modificate genetic, zahărul.

2. Reintroducerea

Prima săptămână: testează soia de luni până joi.

A doua săptămână: testează glutenul, tot de luni până joi.

A treia săptămână: consumă, printre celelalte alimente sănătoase, și ouă.

A patra săptămână: consumă produse lactate, de luni până joi, și notează reacțiile organismului tău.

3. O dată sau de două ori pe săptămână poți consuma 3 guri din ceva care îți place extrem de mult, dar care nu este inclus în dietă.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri