FOTO! Schimbari extreme: de la obezitate, la silueta perfecta!

Atunci cand te simti neatragator din punct de vedere fizic si cand ti se pare ca nu mai ai cu cine sa vorbesti, cand crezi ca nu mai ai prieteni, depresia isi face usor loc in minte ta.

O boala care merge mana in mana cu depresia este obezitatea: nu mai simti nevoia sa iesi din casa, stai cu orele in fata televizorului si mananci tot felul de "gustari", care sunt de fapt bombe calorice, nu mai faci miscare, te simti bine singur, iar singurul tau refugiu este frigiderul.

Ei bine, toti oamenii din GALERIA FOTO de mai jos au trecut prin acest stadiu, insa au decis ca viata este prea scurta si prea frumoasa pentru a nu te bucura din plin de ea. Astfel, cu totii au pierdut o batalie in lupta cu kilogramele, dar nu si razboiul.

S-au ambitionat, au muncit din greu si au ajuns sa arate de nerecunoscut.

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa: Antena3

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri