Antena Căutare

Fructele, surse de antioxidanti

Afinele sunt considerate "superalimente", "superfructe", datorita nivelului lor foarte ridicat de antioxidanti - molecule despre care se spune ca ne protejeaza de cancer.



Exista insa si alimente cu continut mult mai mare de antioxidanti decat fructele, cum este ciocolata neagra.

Inca un amanunt despre fructe: nu le tineti in frigider!

Specialistii din Oklahoma au constatat ca, de pilda, pepenele rosu tinut la temperatura camerei mai multe zile isi mareste cu 20% continutul de licopen si de betacaroten (ambii antioxidanti), iar bananele si piersicile sunt mai hranitoare daca sunt tinute la 20 de grade Celsius.

Articolul continuă după reclamă

Citeste jurnalul.ro

Fii in forma cu o sedinta de gimnastica saptamanala!... Mancaruri la care trebuie sa renunti la menopauza...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x