Căutare Live

Nu te mai chinui cu diete sofisticate! 5 aliați în lupta cu kilogramele, care se găsesc chiar la tine în bucătărie!

Dietele necontrolate pot avea efecte negative asupra organismului tău. Așa că, dacă îți dorești câteva kilograme mai puțin pentru silueta ta, pândește anotimpul și inspiră-te din secretele vedetelor.

Dietele necontrolate pot avea efecte negative asupra organismului tău. Așa că, dacă îți dorești câteva kilograme mai puțin pentru silueta ta, pândește anotimpul și inspiră-te din secretele vedetelor, care consumă frecvent aceste alimente:

• Ananas. Tratează celulita şi înlătură depozitele de grăsime. Consumați fructul proaspăt, fără adaus de îndulcitori dimineața, pe stomacul gol.

• Mango şi papaia conțin o enzimă care descompune proteinele în stomac. De asemenea, arde grăsimile.

• Pepene verde.
Este unul dintre cele mai bune diuretice, fiind constituit în proportie de 85% din apă. Foarte digestiv, potoleşte foamea, de aceea se recomandă mai ales între mese. Acest fruct este recunoscut pentru conținutul caloric redus, însă nu trebuie să abuzați, căci are şi zahăr în cantităti importante. Consumat rational, pepenele favorizează eliminarea apei şi a toxinelor şi facilitează pierderea kilogramelor.

• Mărul. Este fructul dezintoxicării prin excelentă. Conține un acid care ajută, la eliminarea impuritătilor organice, iar pectina împiedică macerarea proteinelor în intestine. Taie foamea.

• Coada-calului. Această plantă fără frunze şi flori este recunoscută pentru proprietătile sale astringente şi diuretice. Cu alte cuvinte, favorizează eliminarea apei şi facilitează pierderea kilogramelor. Foarte bogat în siliciu, este fără pereche în regimurile de slăbire mai ales la persoanele ce suferă de decalcifiere, spasmofilie sau îmbătrânire cutanată precoce. Sub formă de extract hidroalcoolic, este un fitomedicament desăvârşit pentru a slăbi la menopauză.

Îți place FASOLEA BĂTUTĂ? Ce se întâmplă cu organismul tău dacă o consumi frecvent... Părul alb poate reveni la culoarea inițială! PATRU INGREDIENTE din bucătăria ta fac MINUNI!...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri