Căutare Live

Pericolele din spatele MĂRARULUI. Dacă suferi de aceste boli, NU ai voie să îl consumi!

Deşi pare un aliment total inofensiv, lucrurile stau cu totul altfel, spun medicii. Se pare că mărarul poate fi extrem de periculos în anumite situaţii. Iată care sunt acestea: 

Deşi pare un aliment total inofensiv, lucrurile stau cu totul altfel, spun medicii. Se pare că mărarul poate fi extrem de periculos în anumite situaţii. Iată care sunt acestea:

Folosit pentru a da savoare mâncărurilor (fie prin frunzele mărunțite, sau chiar oțet de mărar, preparat din semințe), mărarul aduce multe beneficii pentru sănătatea ta și a familiei tale, dar şi unele probleme dacă este consumat de anumite persoane.

Contraindicaţii mărar. Mărarul este interzis să fie consumat de către femeile însărcinate, deoarece mărește secreția de hormoni specifici, care la rândul lor pornesc procesul de menstruație, un simptom asociat, în multe statistici medicale, cu pierderea de sarcină.

Deși este cunoscut faptul că mărarul este recomandat pentru femeile care alăptează, există totuși o reticenţă cu privire la acest lucru.

Tratarea excesivă a pielii cu ulei sau frunze de mărar poate cauza iritarea pielii, mai ales după o expunere prelungită la soare.

Trucul la care au apelat milioane de oameni! Un singur OBICEI, repetat în fiecare dimineață, te scapă de kilogramele în ... Atenție, mămici! La ce pericole se expune copilul tău, atunci când își roade unghiile: "Este mutilant! Este subtrat...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri