Antena Căutare

Scapă de energiile negative. Cum să faci acasă un ritual simplu de curățare

Oamenii sunt afectați de toate energiile din jurul lor. În ezoterism, ei se eliberează de energiile negative prin curățare. Află ce este nevoie pentru a putea să realizezi ritualul de curățare chiar la tine acasă.

colaj foto ouă și o femeie care arde salvie pentru un ritual de curățare a energiilor negative Galerie
Un ritual simplu de curățare a energiilor negative din corp și din casă | Shutterstock

Este recomandat ca oamenii să acorde o atenție deosebită superstițiilor de felul acesta, deoarece sunt din ce în ce mai afectați de tot ce se întâmplă rău în jurul lor, iar lucrurile bune par să fie mult mai greu de identificat. Dar întotdeauna există o soluție, iar energiile pozitive le pot combate pe cele negative.

Practicile de curățare ajută la purificarea aerului din jur, combătând astfel energiile negative ale celorlalți. Aceste energii negative pot fi transmise atât inconștient, cât și cu bună seamă, atunci când vor să facă rău unei anumite persoane.

Ce sunt ritualurile de curățare

Curățările sunt un tip de ritual ezoteric prin care se elimină orice energie negativă. Au ca scop neutralizarea oricărui rău și invitarea energiei pozitive în corpul și spațiul exterior. Toate aceste ritualuri trebuie făcute urmând îndeaproape anumiți pași.

Articolul continuă după reclamă

Curățarea cu un ou crud absoarbe orice tip de energie negativă care s-a acumulat în interiorul unei persoane, dar și din spațiile de locuit ori la locul de muncă. Oul poate elimina disconfortul cauzat de invidie și de deochi.

Citește și: Top 6 plante care îți aduc ghinion, dacă le ții în casă. Ce ar fi bine să eviți, conform specialiștilor feng shui

Cum se realizează curățarea energiilor negative cu ou

Pentru a realiza acest ritual ezoteric trebuie urmați pașii de mai jos. De asemenea, necesită câteva instumente care să ajute la canalizarea energiei negative. Este important să se acorde o atenție deosebită atât mediului în care se realizează ritualul, cât și instrumentelor și materialelor folosite.

Este nevoie de:
- un ou
- apă minerală
- un praf de sare de mare
- o lumânare albă
- tămâie

Într-o cameră liniștită, trebuie aprinsă lumânarea și pusă tămâia. După, trebuie ridicat oul în mâna dreaptă. Apoi, trebuie imediat trecut oul de la cap la picioare în cercuri.

Atenție: oul nu trebuie să atingă pielea.

Citește și: Simptomul ”tăcut” al depresiei pe care l-ai putea observa în timp ce gătești. E legat și de boala Alzheimer

Este nevoie să fie urmată cu mare atenție următoarea ordine:
- păr
- frunte
- ochi
- gât
- umeri
- piept
- brațe
- abdomen
- picioare
- genunchi
- labele picioarelor

Urmând acești pași, oul va absorbi toată energia negativă acumulată în corp, care este pregătit să se transforme într-un portal pentru energiile pozitive.

După ce a fost trecut peste tot corpul, oul trebuie spart. Conținutul trebuie turnat într-un pahar cu apă minerală peste care se adaugă un praf de sare. În pahar se va forma o figură care trebuie interpretată. Respectiva figură arată tipul de energie negativă acumulată în corp.

Potrivit unei publicații mondene, conținutul paharului trebuie aruncat în vasul de toaletă. Peste, se adaugă încă un praf de sare pentru ca energia negativă să dispară.

Citește și: Numerele care îți poartă ghinion, în funcție de zodie. De ce e important să renunți să le mai folosești

Acest ritual este indicat să se realizeze acasă, dar se poate pune în practică în orice loc liniștit și sigur. Trebuie să fie îndepliniți pașii de mai sus, folosind materialele indicate.

De asemenea, receptivitatea și deschiderea celui care desfășoară ritualul ajută la o mai bună curățare.

Testul simplu care îți arată ce vârstă are inima ta, de fapt. Durează doar cinci minute și poate face diferența... Românii născuți înainte de 1990 sunt îndemnați să facă asta. De ce este neapărată nevoie, potrivit medicului Streinu Cer...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x