Ce simți prima oară dacă ai coronavirus! Români infectați cu COVID-19, mărturii exclusive

Români infectați cu coronavirus au făcut mărturii exclusive despre simptomele ce apar atunci când se instalează boala!

În prezent, infecția cu coronavirus nu are tratament și nici nu există un vaccin specific, tratamentul fiind simptomatic.

CORONAVIRUS: SEMNE ȘI SIMPTOME

Deși unele simptome de coronavirus pot fi ușor confundate cu gripa, românii sunt sfătuiți să fie atenți la fiecare problemă de sănătate ce apare.

citește și: Când apare vaccinul împotriva coronavirusului! Răspunsul pe care toată omenirea îl așteaptă

"Inițial am avut o durere în gât care a persistat ca și intensitate timp de dou zile, ulterior asociind dureri musculare generalizate, senzații de greață, dureri importante de cap care nu cedau la tratamentul simptomatic”

Tot aceeași persoană a dezvăluit cum s-au agravat simptomele, după doat câteva zile.

„Apoi am remarcat modificări ale gustului și pierdea mirosului. S-a instalat o stare de oboseală generalizată, iar ulterior am asociat în a patra zi de la diagnosticare febră", a spus pacienta, care a dorit să-și păstreze anonimatul

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea celor de la Antena 3 ca să afli ce au descris românii infectați cu covid-19!

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri