- Marele Premiu de Formula 1™ al Braziliei e online exclusiv în AntenaPLAY! Vezi cursele în perioada 1 - 3 noiembrie 2024!
- Hai la masă, România! Noul sezon Chefi la Cuțite începe din 17 noiembrie, numai pe Antena 1 și în AntenaPLAY
Helicobacter Pylori (HP) este o bacterie care atacă mucoasa peretelui stomacului uman. Bacteria Helicobacter pylori este responsabilă de gastritele cronice, de ulcerele duodenale şi joacă un rol important în generarea anumitor forme de cancer gastric.
Cunoscută doar din 1980, această infectie este contactată în copilărie şi în marea majoritate a cazurilor ea devine cronică şi este însoţită de o inflamaţie a mucoasei gastrice şi este cauza a 90% dintre toate gastritele cronice.
Pentru că tratarea acestei bactorii presupune administrarea a minim 2 antibiotice, care pot afecta ficatul, multe persoane apelează la tratamentele naturiste, îndeosebi la consumul ceaiurilor din plante. Cele mai bune plante sunt cele cu efecte antiseptice, antiinflamatoare și cicatrizante.
Un doctor specializat pe această boală, recomandă plantele și ceaiurile de mai jos, pe o durată îndelungată, atâta timp cât nu există contraindicații. Obligeană, gălbenele, tătăneasă, lemn-dulce, hamei, scoarță de stejar și salcâm.
De asemenea poți prepara un ceai mixt pe care îl prepari amestecând: 6 părți gălbenele, 6 părți sunătoare, 2 părți salcâm, 2 părți mușețel, 1 parte tătăneasă.
Amestecă toate plantele în proporțiile date, și se folosește 1 linguriță la o cană cu apă. Se beau câte 2, 3 căni pe zi. Pe lângă acestea se recomandă alimente bogate în potasiu și magneziu, care au efect de calmare.
Dieta cu cartofi și iaurt! Dai jos CINCI KILOGRAME, în doar trei zile, fără efort ... Un amestec pe care poți să-l faci în casă, cea mai bună vopsea naturală pentru păr!...