Antena Căutare

Horoscop 25 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Horoscopul zilei de azi, sâmbătă, 25 martie 2023, va aduce multe surprize pentru mai multe zodii. Citește previziunile astrologice pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești pentru ziua de sâmbătă, pe www.a1.ro.

Horoscop 25 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate

Shutterstock.com

Astrele anunță o zi destul de agitată pentru anumiți nativi care țin prea mult de orgoliu, în timp ce pentru alți nativi este o zi doar despre relaxare și familie.

Horoscop zilnic 25 martie 2023 pentru fiecare zodie în parte

Descoperă previziunile astrologilor pentru ziua de sâmbătă 25 martie 2023. Schimbările apar în viața mai multor zodii, odată cu schimbarea mare când Pluto intră în Vărsător, după 15 ani în care a stat în zodia Capricorn.

Horoscop 25 martie 2023 Berbec

Berbecii joaca un rol important in soarta unei rude mai tinere. Va trebui să confirmați un adevăr, că acest copil a fost mințit în sfera relațiilor sale prietenești. Va fi neplacut să înțelegeți cum copilul se confruntă cu trădarea atât de devreme și veți încerca să dați un gust ușor mai dulce incidentului neplăcut.

Citește și: Zodii norocoase în ziua de 26 martie 2023. Trei nativi care vor avea parte de reușite

Horoscop 25 martie 2023 Taur

Taurul nu trebuie sa treaca granitele in comunicarea cu o persoana necunoscuta. Dacă începeți imediat să le sugerați despre atracția dvs. personală, comunicarea va înceta. Motivul pentru asta este educația puritană a iubitei tale, spun astrele.

Horoscop 25 martie 2023 Gemeni

Gemenii pot gasi aceasta zi plina de tot felul de surprize. Veți întâlni un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de mulți ani și veţi petrece ceva timp împreună. Ştirile pe care le primiţi de la acest prieten vă surprind și vor provoca sentimente conflictuale în sufletul tău.

Citește și: Horoscop aprilie 2023. Previziuni astrologice pentru toată luna. Cum te afectează Mercur retrograd în funcție de zodie

Horoscop 25 martie 2023 Rac

Raculva petrece ziua de sâmbătă în sânul naturii. Veți merge să vă odihniți împreună cu familia și vă veți aminti cu toții acest timp liber. În memoria voastră vor rămâne imagini vii cu tot ce vă înconjoară.

Horoscop 25 martie 2023 Leu

Leii ar trebui să-și controleze bugetul cât mai atent. Există riscul ca una dintre rudele dvs. apropiate să vrea să cumpere un lucru foarte scump. Dacă permiteți acest pas greșit, familia dvs. va petrece tot viitorul apropiat cu inima strânsă.

Horoscop 25 martie 2023 Fecioară

Fecioara astăzi va fi față în față cu una dintre cele mai puternice tentații. Veți întâlni o persoană care va fi frumoasă în exterior și cu calitățile personale, iar inima voastră vă îndeamnă la "păcat". Veți înțelege că discuţiile cu această persoană încalcă promisiunea pe care ați dat-o partenerului dvs. actual.

Horoscop 25 martie 2023 Balanță

Balanța va dori să repete această zi din nou şi din nou. Veți avea multe momente minunate petrecute în brațele celor dragi. Acest lucru nu este tot: astăzi, veți primi de la ei răspunsul la întrebarea principală care vă va determina împreună viitorul.

Horoscop 25 martie 2023 Scorpion

Scorpionul pe 25 martie, sâmbătă, va căuta un fel de motiv în comportamentul celei de-a doua jumătăți. Cheltuind timp cu aceste suspiciuni, nu veți obține nimic, cu excepția faptului că vă stricați starea de spirit pentru dvs. și pentru cei dragi. Calmitatea e cea mai prețioasă!

Horoscop 25 martie 2023 Săgetător

Săgetătorula stăzi va avea parte de o odihnă perfectă pentru corpul și spiritul său. Pentru a înlătura stresul fizic acumulat la locul de muncă, procedurile care implică apa vor ajuta. Înotul vă este foarte indicat.

Horoscop 25 martie 2023 Capricorn

Capricornii astăzi vor fi impresionați de ceva ce văd în casa celui mai bun prieten al lor. Acesta ar putea fi un element care are un cost ridicat și o mare funcționalitate. Hotărât să obţii exact același lucru, trebuie să te abţii de la datorii sau de la credit.

Horoscop 25 martie 2023 Vărsător

Vărsătorii pe 25 martie ar trebui să se abțină de la discursuri "vrăjitoare" adresate unei persoane autoritare. Ei nu sunt afectați de această lingușire, iar rezultatul unui astfel de comportament va fi contrar a ceea ce doresc să realizeze.

Horoscop 25 martie 2023 Pești

Nativii Pești astăzi sunt invidiați de mulți. Nu începeţi să vă comportaţi ca un stăpân cu toată lumea din jur. Este mai mult vorba despre viață și despre chestiuni legate de interese spirituale înalte.

Citește și: Care sunt cele trei zodii de bărbați care adoră libertatea. Mai bine ai face ca ei dacă vrei să nu îi pierzi!

Horoscop 24 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate... Horoscop 26 martie 2023. Horoscopul zilei pentru toate zodiile. Previziuni astrologice despre dragoste, bani și sănătate...
Zodii care sunt atente la curățenie. Nativii care se preocupă întotdeauna de aspectul casei lor
Există anumite zodii care sunt foarte atente la curățenie. Acești nativi au o adevărată...
Horoscopul zilei de 31 mai 2023. Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 31 mai 2023 spune că Berbecii își sărbătoresc relațiile de prietenie....
Parteneri
Dulce de leche sau dulceață de lapte. Un sos cremos irezistibil de gustos
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x