Horoscop 28 martie 2021. Informațiile momentului pentru toate zodiile

Ziua de 28 martie 2021 vine cu câteva schimbări pentru mai multe semne zodiacale ale horoscopului. Luna pleacă din Fecioară pentru a intra în Balanță, acolo unde Luna Plină se înstalează.

Ziua de 28 martie 2021 vine cu câteva schimbări pentru mai multe semne zodiacale ale horoscopului

Shutterstock.com

În această zi pot exista tensiuni în relații, iar Luna se va armoniza cu Saturn în Vărsător, lucru ce va avea un impact asupra interacțiunilor de orice fel.

În rândurile următoare veți putea vedea ce aduce ziua de 28 martie și Luna Plină pentru fiecare zodie.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Berbec

Luna Plină în Balanță, un fenomen cunoscut pentru dorința de eliberare pe care o produce, va aduce lumină asupra relațiilor pe care le aveți. Astfel, este posibil să apară situații care să scoată la iveală legături care vă sunt dăunătoare.

Astăzi veți avea decizii grele de luat și este indicat să vă lăsați condus de instinct. Dacă este timpul să renunțați la anumiți prieteni, pur și simplu veți ști.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Taur

În cazul nativilor Tauri, Luna Plină va activa în casa solară a îndatoririlor zilnice. Deoarece această fază lunară este despre îndepărtarea barierelor, poate fi un moment prielnic pentru a lua în considerare eliminarea sarcinilor care nu vă plac.

Sau poate este timpul să cereți ajutor și cineva vă va scăpa de corvoadă.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Gemeni

În cazul Gemenilor, Luna Plină va spori creativitatea. Este ziua ideală să căutați modalități pentru a sparge blocajul mental pe care-l întâmpinați de ceva vreme în acest domeniu. Câteva minute de meditație pot fi un punct excelent de pornire.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Rac

Vă adorați familia, dar există întotdeauna acea persoană toxică care nu știe când să se oprească. Aceștia sunt membrii pe care îi iubiți de la distanță. S-ar putea ca astăzi să căutați modalități de a sta cât mai departe de toți cei dragi, tocmai pentru o evita.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Leu

Luna Plină în Balanță va activa în sfera comunicării și există multe lucruri de împărtășit, însă astăzi este indicată discreția. Recomandat este să folosiți cu încredere butonul de ștergere, mai ales în cazul mesajelor pe care tindeți să le citiți încontinuu.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Fecioară

Luna Plină din 28 martie 2021 va prefera să lucreze cu finanțele în cazul Fecioarelor. Venitul pe care-l aveți nu este întotdeauna stabil, iar acesta poate fi un moment minunat pentru a elimina datoriile sau abonamentele inutile care vă consumă bugetul.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Balanță

Există lucruri despre personalitatea voastră le care le-ați negat și altele pe care ați refuzat să le dezvoltați. Este timpul să reconsiderați deciziile și să vă acordați mai mult credit.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Scorpion

Dacă v-a lipsit un element important în ultima vreme, sunt șanse mari să-l găsiți. S-ar putea să se afle într-un loc unde nici nu v-ați gândit să căutați.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Săgetător

Există oameni de care vă va păsa întotdeauna, dar nu trebuie să rămână în cercul social al Săgetătorilor. Există un motiv pentru asta, pe care sunt șanse mari să-l înțelegeți mai târziu.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Capricorn

Este posibil să nu obțineți mărirea de salariu sau promovarea la care visați de mult timp. Există mari șanse să cunoașteți motivul pentru care acestea vă sunt refuzate. Dacă vă îndoiți de implicații, indicat este să cereți lămuriri.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Vărsător

Sunteți dornici să învățați cât mai multe și se ivesc o mulțime de oportunități. Dacă vă gândiți să vă întoarceți la școală, dar refuzați din cauza fricilor, Luna Plină vă va da imboldul necesar ca să ignorați toate temerile.

Horoscop zilnic 28 martie 2021 Pești

Este posibil să pierdeți unele obiecte materiale și să nu realizați abia când este prea târziu. Indicat este să fiți atenți la tot ce vă înconjoară și să nu cădeți pradă haosului care vă înconjoară.

Ultimele știri