Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Horoscop 29 ianuarie 2020. Poveste de dragoste, bani şi o infidelitate

Horoscop zilnic, 29 ianuarie 2020, pentru fiecare zodie. Despre dragoste, bani și sănătate. Iată care sunt sfaturile astrologilor pentru a avea parte de o zi minunată

Horoscop pentru fiecare zodie

http://www.nohoartsdistrict.com/

Citește horoscopul zilei de 29 ianuarie pentru a afla ce îți rezervă astrele.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Berbec

Nu cu ton ridicat şi nici cu predici severe îi vei convinge pe cei care nu sunt de acord cu tine să te asculte, ci numai cu duhul blândeţii! Lasă autoritatea deoparte, nu te lăsa copleşit de orgolii, ci încearcă să abordezi conflictul de astăzi cu maximă toleranţă.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Taur

Vei alege varianta optimă pentru tine, dar nu o vei pune în aplicare decât atunci când vei fi sigur că deţii toate mijloacele şi informaţiile de a transforma o idee într-o reuşită. Până atunci studiezi, analizezi, munceşti, ca să fii sigur că e calea cea bună!

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se lasă frământați de un context financiar defavorabil. Nativii fac calcule și gândesc o strategie pentru a face niște economii. Posibil să renunțe la unele vise sau planuri care erau prevăzute în viitorul apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora mai multă responsabilitate în modul de cheltuire a banilor.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Rac

Ar fi mai bine să alegi, din toate câte ai pe lista de urgenţe, un singur plan asupra căruia să te concentrezi, dar probabil şefii şi colaboratorii îţi aruncă prea multe pe umeri şi nu-i poţi refuza, ceea ce te obligă să iei mai mult decât poţi duce.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Leu

Cei născuți în zodia Leu pot afla informații și amănunte importate într-un contex de viață în care se simțeau defavorizați. Nativii sunt sfătuiți să asculte, să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și să caute să se folosească de ceea ce aud în beneficiul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce inspirație și intuiție în rezolvarea unei sarcini.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Fecioară

Vestea care ajunge azi la tine te cam întristează, deoarece are la bază un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tentă oficială, şi suferi alături de cel înfrânt de un verdict. Nu stă în puterea ta să-l ajuţi să îndrepte lucrurile, ci ajunge doar să-i ridici moralul ca să depăşească şocul iniţial.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Balanță

Dacă ai nevoie de un sfat avizat, caută pe cineva cu mai multă experienţă de viaţă, care e acolo să-ţi deschidă mintea şi inima. Că e un duhovnic cu care ai o relaţie specială, că e un părinte care te-a înţeles întotdeauna corect, că e un consilier care te ascultă şi apoi îţi oferă îndrumare, norocul tău e că ai la cine apela chiar şi în cele mai tulburi momente.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se pot atașa de o idee, de un concept și pot merge până în pânzele albe pentru susținerea acestuia. Nativii dau dovadă de încăpățânare și-și susțin cu violență și dramatism concepțiile și părerile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe aceștia la calm și detașare.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Săgetător

Ai norocul să treci prin spaţii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu şi azi, pentru că acolo ai ocazia de a întâlni exact acele persoane de care ai nevoie. Ele îţi oferă sfaturile potrivite, soluţiile salvatoare, informaţiile corecte care vor rezolva o serie de probleme cu care te confrunţi în prezent.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Capricorn

Configurația astrală a zilei le aduce celor născuți în zodia Capricorn blocaje în tot ceea ce înseamnă negocieri și dialog cu partenerii de afaceri. Nativii vor fi foarte încăpățânați în susținerea ideilor și tranzacțiile vor avea slabe șanse de reușită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să-și urmeze interesul înainte de toate.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Vărsător

Eşti tras în prea multe părţi şi, când încerci să mulţumeşti atâtea planuri simultan, rişti să scapi din vedere detalii importante şi să generezi gafe. Chiar dacă vei încerca să scapi de efectele propriilor neglijenţe cu un dram de umor, totuşi va veni un moment când vei fi copleşit de atâtea chestiuni pe cap şi vei începe să uiţi, să greşeşti, să sari peste aspecte importante.

Horoscop 29 ianuarie 2020 pentru Zodia Pești

Fără nervi, fără judecăţi de valoare sau etichete nemeritate, totul poate reveni uşor la o binefăcătoare stare de calm, ba chiar ai putea dezamorsa şi unele din cele mai acerbe conflicte din jurul tău cu o asemenea atitudine. Rămâi calm şi amabil, n-are ce să strice!

Citește:

Horoscop săptămânal 27 ianuarie - 2 februarie 2020. Iată care ți-e destinul și cât noroc vei avea