Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Horoscop Fecioară 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Fecioară 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Fecioară

https://pixabay.com/

Fecioara este singurul semn al Zodiacului reprezentat de o femeie, fecioara cu vârful, simbol al purității, perfecțiunii și abundenței. Cea mai strălucitoare stea din constelație este Spica sau Espiga (Alpha Virginis), a doua Porrima și a treia Vindemiatrix (secerătoarea).

Horoscop Fecioară 2020 - Dragoste

Este esențial să te faci respectat pentru a fi fericit și pentru a putea duce o viață echilibrată. Dacă cineva îți dedică un comentariu distructiv, stabilește limite, poți ierta, dar nu-l justifică, pentru că justificarea continuă o atitudine negativă a celorlalți față de tine. Respiră prezent, respiră liniște, respiră dragoste.

Horoscop Fecioară 2020 - Sănătate

Atenție la răceli și infecții ale tractului respirator. Această senzație de singurătate își poate pune amprenta asupra plămânilor, care sunt organele care reprezintă capacitatea noastră de a ne bucura de viață prin respirație.

Horoscop Fecioară 2020 - Carieră

Nu vă temeți să faceți față unor noi provocări, dacă au ajuns în viața voastră, este pentru că sunteți total pregătit să le depășiți. Făcând acest lucru vă va aduce un sentiment mai mare de valoare, și vă veți convinge în cele din urmă de adevărata voastră valoare.

Citește și: Horoscop Leu 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Recomandari