Căutare Live

Horoscop Leu 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Horoscop Leu 2020. Află ce îți rezervă astrele în următorul an. Despre dragoste, carieră și sănătate.

Horoscopul anului 2020 pentru zodia Leu

https://pixabay.com/

Domnitorul Leului este Soarele, dar să nu uităm de influența Lunii: cu toții avem un semn de soare și, de asemenea, un semn de lună, care ne dezvăluie fața cea mai instinctivă. Semnul lunii reprezintă, de asemenea, mama și sentimentele, oferindu-ne informații foarte importante pentru a ne vindeca partea emoțională.

Horoscop Leu 2020 - Dragoste

Uitați-vă în ochi partenerului și amintiți-vă de toate lucrurile frumoase pe care le-ați trăit împreună. Să trăiești împreună uneori este greu, dar nu trebuie să aruncați tot din cauza frustrărilor specifice. Evaluează-ți partenerul așa cum merită și observă-l dintr-o perspectivă nouă. Dacă nu, acesta este un an norocos pentru a descoperi o dragoste care te umple. Miscările lui Venus și ale Lunii vor favoriza întâlnirea magică.

Horoscop Leu 2020 - Sănătate

Este foarte temperamental, cu bioritmi foarte mari, deci are nevoie de activitate constantă pentru a canaliza o energie atât de puternică. Dacă ieșiți în natură pentru a juca un sport de echipă, aveți grijă.

Horoscop Leu 2020 - Carieră

Nu vă fie teamă să luați căi noi ... da, faceți-o cu capul: inima este un ghid excelent, dar în acest caz este mai bine că este legată de un plan strategic anterior. Vi se vor acorda oportunități. Ascultați sugestiile pe care vi le oferă cunoștințele dvs., dar nu acordați atenție la tot ceea ce spun.

Citește și: Horoscop Rac 2020. Previziuni astrale despre dragoste, carieră și sănătate

Patru zodii de femei de pus pe rană, nu alta! Sunt o binecuvântare pentru bărbați, iar harul lor e divin... Ce înseamnă să vedem cu cel de-al treilea ochi. Darurile clarviziunii: "Poți vedea gânduri, entități atașate, proie...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri