Live acum
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019. Mercur în Rac: impas financiar

Horoscop zilnic din 19 iulie 2019 anunță că vineri Mercur intră în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august. Cum se traduce asta pentru zodii: blocaj financiar pentru Berbec și Capricorn, emotivitate și hipersensibilitate pentru Pești.

horoscop vineri, 19 iulie 2019

Horoscop zilnic din 19 iulie 2019 anunță că vineri Mercur intră în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august. Cum se traduce asta pentru zodii: blocaj financiar pentru Berbec și Capricorn, emotivitate și hipersensibilitate pentru Pești. Ce anunță horoscopul zilei de vineri pentru fiecare zodie în parte

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Berbec

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august. Ce înseamnă asta pentru Berbec? Astrologii sunt de părere că acest eveniment va impune cu necesitate o discuţie cu părinţii sau cu membrii de familie mai în vârstă pe teme domestice şi/sau patrimoniale. Acestea însă se vor desfăşura anevoios din cauza multor gânduri şi intenţii ce vor fi trecute sub tăcere. Cei maturi se vor lovi de vechile blocaje sociale ori relaţionale care îi menţin în impasul constituit cu ceva timp în urmă. În timp ce Berbecii maturi se vor îngriji de repararații în casă, cei tineri vor fi interesați de sport și de cum să arate cât mai bine!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Taur

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului. Pentru Tauri, acest eveninent astral îşi va exercita influenţa asupra casei comunicării şi a deplasărilor, până pe 11 august. Astfel, Taurii vor putea relua discuţiile abandonate cu câteva săptămâni în urmă, pot cere şi primi explicaţii, pot analiza evenimentele de dată recentă, dar nu vor lămuri nimic până pe 1 august. Taurii vor fi cuprinși de stări interioare neproductive precum îndoială, neîncredere și teamă de necunoscut. Atenție la marile greșeli care se pot naște din aceste sentimente de subapreciere.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Gemeni

Pe 19 iulie, Mercur întră în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august. Pentru Gemeni, acest eveniment astral va reactiva sectorul banilor câştigaţi din muncă proprie cu suita lui de gânduri, proiecte, decizii, analize, concluzii, demersuri, eforturi. Vor exista discuții aprinse, nervi întinși la maximum, reacţii impulsive și conflicte. Atenție mare la relația cu autoritățile, Gemenii ar putea intra în belele mari pe fondul acesta agresiv.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Rac

Pe 19 iulie, Mercur, intră în zodia Racului, semn pe care îl va tranzita până pe 11 august. Ce înseamnă asta pentru nativii din zodia Rac? Astrologii spun că revenirea lui Mercur în sectorul casei I a personalităţii (corp fizic şi psihic) le va permite celor născuţi în zodia Racului să poarte necesare dialoguri interioare pentru propria lor lămurire ori să se dumirească asupra unei chestiuni de viaţă personală. În plus, Mercur le va fi util nativilor prin atenţia la detaliile ascunse ale unor fapte de viaţă care le-au scăpat în trecut, făcând astfel posibilă o mai bună evaluare a lor şi a etapei pe care o parcurg. Așadar, Racii pășesc spre o cale a adevărului, a înțelesurilor trecute, deslușite abia în prezent! Revelații!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Leu

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului. Pentru nativii din zodia Leu, revenirea acestei planete în sectorul bolilor lungi şi cronice le va da posibilitatea nativilor ca, până pe 11 august, cât va dura acest tranzit, să se lămurească cu privire la o chestiune de sănătate care nu le dă pace şi căreia nu i-au dat, nici până acum, de capăt din varii motive. În sfârșit, opiniile medicale care s-au dovedit false sau rezultatele eronate ale unor consultații și analize se vor lămuri, spre binele nativilor! Atunci când știi cu ce te confrunți, poți merge la luptă, nu-i așa?!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Fecioară

Pe 19 iulie, Mercur, intră în zodia Racului. Fecioarele trebuie să știe că până la data de 11 august, cât ţine acest tranzit, vor (re)trăi secvenţe de viaţă sau pot relua dialoguri pe o temă care a fost pusă, pentru prima dată, între ei şi prietenii lor, acum multe săptămâni. Este vremea împăcărilor, a certitudinilor, a luării deciziliilor în ce privește partea amoroasă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Balanță

Pe 9 iulie, Mercur intră în zodia Racului. Pentru nativii din zodia Balanță se va reactiva sectorul carierei, al afirmării profesionale, al ascensiunii sociale, al numelui şi al succesului sau al imaginii publice. Așadar, dacă acum o serie de aspecte „scârţâie”, până pe 11 august, Balanţele vor avea posibilitatea să analizeze atent fiecare ipostază de viaţă care nu funcţionează corect sau aşa cum şi-ar dori ei, găsind, după 1 august, soluţii rezonabile să iasă din impas. Succesul financiar bate la ușă, așadar trebuie să se încreadă în această perioadă benefică.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Scorpion

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului. Pentru Scorpioni, această revenire a planetei care susţine comunicarea într-un în plan superior mental, intelectual, profesional, public, le va oferi nativilor posibilitatea ca, de acum până pe 11 august, cât va dura acest tranzit, să mediteze cu seriozitate şi profunzime asupra proiectelor importante din viaţa lor pentru a le da cea mai indicată şi necesară formă finală. Relațiile se îmbunătăți sau se vor rupe definitiv, deoarece analiza profundă și finală a Scorpionilor nu mai lasă loc de înterpretări.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Săgetător

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului, readucând, până pe 11 august, în prim-planul atenţiei lor discuţiile pe teme patrimoniale, mai ales succesorale. Se vor rezolva anumite aspecte ce țin de moșteniri, partaje, bunuri în comun. Totul se va desfășura în favoarea nativilor Săgetător, așadar, perioada de incertitudine și stres va lua final.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Capricorn

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului. Pentru nativii din zodia Capricorn, asta se traduce prin faptul că... rezolvările pe care le așteptau cu privire la o chestiune materială nu se vor finaliza. Ba, dimpotrivă, starea lor de incertitudine se va acutiza, se vor suprasolicita și nu vor ieși din senzația de risc care planează asupra situațiilor la care se expun. Astrologii sunt de părere că ceea ce ei caută vor găsi abia pe la sfârșitul lui 2019.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Vărsător

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului. Pentru Vărsători, acest fenomen își va pune amprenta în sectorul sănătății. Analizele vor fi descifrate, diagnosticul va fi unul corect, dar va veni abia la sfârșitul anului 2019. Temele pe aspecte profesionale vor fi abordate din nou, fiind posibilă schimbarea locuui de muncă sau o salarizare nouă.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 19 iulie 2019 Pești

Pe 19 iulie, Mercur intră în zodia Racului şi se va alătura planetelor care tranzitează sectorul sentimentelor şi va introduce. Viața sentimentală a Peștilor va fi răscolită total, vor deveni mai sensibili ca oricând, simțind nevoia de apropiere, de dragoste pură. Discuțiile despre schimbarea locului de muncă sau propunerile în acest sens vor lua o pauză de trei săptămâni, timp în care se vor chinui să găsească noi surse de venit. Este bine ca deciziile importante să nu fie luate în această perioadă de emotivitate crescută și să se dedice redobândirii stării de echilibru interior de care au nevoie în acest moment.

Citește și:

Horoscop săptămânal 15- 21 iulie 2019: Ce aduce Luna Plină în Capricorn pentru zodii

Ești Berbec? Te afli printre cele mai norocoase zodii de femei. Ele au lumea la picioare în iulie și august 2019

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro