Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscopul zilei, 1 ianuarie 2021. Berbecii au parte de multă dragoste anul acesta, ce se întâmplă cu Peștii

2021 este anul dragostei. Cine sunt norocoșii zodiacului și ce ne este scris în stele din punct de vedere al relațiilor pentru anul acesta.

Berbecii au parte de multă dragoste anul acesta, ce se întâmplă cu Peștii

Antena 1

Berbec. Relațiile care nu sunt benefice, le vei încheia încă din primele zile ale acestui an, dar este posibil să ai parte de multă agitație și de conflicte. Partea bună este că vei întâlni persoana potrivită și anul acesta urmează logodna sau chiar nunta.

Taur. În 2021 îți vei găsi sufletul pereche. Vei lua decizii importante în ceea ce privește viața personală. Interesant este că liniștea o găsești lângă o persoană care este total opusul tău.

Gemeni. Pentru tine iubirea vine în mediul online. Este posibil să te îndrăgostești de o persoană dintr-o altă cultură sau de altă religie, iar acest lucru implică multe călătorii sau chiar relocări. Varianta numărul 2 este idila cu un coleg de muncă.

Rac. Și aici este vorba despre o dragoste alături de cineva de la serviciu, dar în cazul tău este vorba despre șefi. Aceste legături vă ajută atât în dezvoltarea personală, dar și în carieră.

Leu. Vei selecta cu atenție persoanele pe care nu le vrei în preajma ta. Vestea bună este că după luna august totul vă merge strună.

Fecioară. Ai parte de mai multe relații amoroase în prima parte a anului, perioadă care este destul de tumultoasă. După luna mai, vei cunoaște dragostea adevărată.

Balanță. Nimeni și nimic nu îți stă în cale. Vei știi clar ce așteptări ai de la partener și ce nu poți tolera, iar în 2021 căsătoria nu este exclusă.

Scorpion. Îți dorești o relație intensă, atât sentimental, dar și intelectual. Poți obține asta dacă ești mai implicat în activități de grup pentru a cunoașrte oamneni noi.

Săgetător. Dacă te pregătești să te muți, relocarea vine la pachet și cu schimbarea partenerului.

Capricorn. Ai parte de povești trainice. Indiferent de obstacole, ai parte de iubire și le vei trece cu brio. Bat clopte de nuntă.

Vărsător. În cazul tău este activat sectorul dragostei. Practic, ai mult noroc anul acesta. Te vei îndrăgosti la prima vedere și vei avea parte de pasiunea la care visezi.

Pești. Norocul este pe semnul peștilor. Vei găsi dragostea adevărată fie la serviciu, fie într-o călătorie.

Recomandari