Live acumObservator 12
Prime Time 20:20Asia Express - Drumul elefantului (r)

Horoscopul Zilei 17 noiembrie 2019. Focusați-vă pe eliberarea de lucrurile negative

Astrele aduc astăzi vești bune pentru majoritatea zodiilor. Iată cu ce previziuni vine horoscopul zilei de 17 noiembrie 2019.

Unele zodii vor avea parte de întâlniri supriză. Este o zi a descoperirilor și a revederilor.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Berbec

Astrele le-au rezervat astăzi berbecilor o zi liniștită și plină de iubire. O să fiți răsfățați de membrii familiei sau de partenerul de viață, iar seara întâlnirile romancite vor fi nelipsite.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Taur

Nativii taur sunt foarte bine aspeciați pe plan profesional și vor avea parte de o schimbare care implică și o mărire de salariu. Așa că, spor la shopping!

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Gemeni

Gemenii se vor simți astăzi agitați și nu își vor găsi locul. O surpriză din partea persoanei iubite vă va scoate din această stare dacă sunteți deschiși la lucruri noi.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Rac

Sfatul astrelor pentru raci este să petreacă duminica în familie. Mai mult ca sigur veți găsi tot felul de lucruri de făcut prin casă, însă nu uitați să-i acordați atenție persoanei iubite.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Leu

Chiar dacă este posibil să se confrunte cu un conflict major, leii vor da dovadă de calm. Asta poate rezolva orice problemă, așa că nu vă faceți griji în privința celui care va avea de pierdut.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Fecioară

O zi numai bună pentru fecioare penru a-și analiza relațiile. Viața voastră va fi cu mult mai simplă dacă îi înlăturați pe oamenii care știți și voi că nu vă fac fericiți, dar vă este greu să acceptați.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Balanță

Balanțele vor avea parte de o vizită surpriză, de la o persoană cu care nu au mai vorbit de multă vreme și care este posibil să vă dezechilibreze. Învățați să spuneți „nu!”, dacă lucrurile nu sunt în favoarea voastră.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Scorpion

Ar putea face excese la shopping, dacă asta le aduce zâmbetul pe buze. Faceți ce vă relaxează pentru săptămâna ce vine.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Săgetător

Poți renunța astăzi la tot ce este lagat de serviciu. Astrele vă recomandă să nu vă extenuați și să luați o pauză.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Capricorn

Comunicare se va ridica la cote înalte. Vă înțelegi bine cu persoana iubită, însă pe zona financiară ar trebui să aveți grijă. Nu cheltuiți fără rost!

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Vărsător

Mare atenție la relațiile de iubire! Este posibil să fiți confuzi din cauza unor dezamăgiri, însă orice decizie care implică o despărțire nu se va materializa.

Horoscop 17 noiembrie 2019. Zodia Pești

Peștii vor avea multă treabă astăzi, chiar dacă este weekend, pentru că în a doua parte a zilei o să primiți o vizită neașteptată.

Citește și:

Horoscop: Patru zodii care preferă doar amor de ocazie: Te numeri printre ele?

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro