Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Horoscopul zilei 5 ianuarie 2021. Racii trec printr-o despărțire, află ce se întâmplă cu Gemenii

Astrele indică faptul că este momentul potrivit pentru toții nativii să se concentreze mai mult pe carieră și viața lor profesională.

Horoscopul zilei 5 ianuarie 2021. Racii trec printr-o despărțire, află ce se întâmplă cu Gemenii

profimedia

Berbec

Dacă pui mai mult accent pe responsabilitățile tale la serviciu, vei reuși să obții rezultate favorabile. Nu doar că vei fi mulțumit, dar te vei mândri cu reușita ta. Drumul tău spre success e pavat cu sarcini terminate la timp. Aceasta este cheia.

Taur

Noua rezoluție a Taurilor în 2021 este să facă mai mult sport. Nu mai amâna momentul și fă-ți abonament la sală sau mergi la alergat. Trebuie să scapi de kilogramele în plus care s-au acumulat de sărbători. Nu doar că vei fi în formă, dar îți vei dubla și cantitatea de energie. Astrele spun că vei fi mai vessel, cu o stare general bună. E timpul să profiți de asta.

Gemeni

Dacă ai bănuieli și nu prea ai încredere în persoana iubită, e timpul să aveți o discuție serioasă. Fii sincer și direct, dar nu face presiuni pentru a scoate informații de la partener. Trebuie să ai mai multă răbdare și să nu mai fi atât de iscoditor. Ziua de azi nu aduce tocmai vești bune.

Rac

La început de an, treci printr-o dramă. Cineva ți-a rănit sentimentele și îți e greu să crezi că o persoană pe care o iubeai ți-a făcut rău. Este timpul să te pui pe tine pe primul plan, căutând să te simți bine tu cu tine. Rupe legăturile cu persoanele toxice din viața ta și bucură-te doar de cei care te apreciază cu adevărat.

Leu

Pe plan profesional, Leii excelează. Ai început noul an în forță, cu energie și bunădispoziție ce pare a fi contagioasă. Colegii de serviciu te apreciază și e timpul să depui chiar și mai mult efort pentru a-ți atinge țelul. Nu apleca urechea la cei care îți spun că nu poți.

Fecioară

Cei din jurul tău se pot grăbi să îți dea sfaturi sau să vină cu comentarii răutăcioase la dresa ta. Nu îi lăsa să te intimideze. Este important ca tu să fii mulțumit cu ceea ce faci. La urma urmei, nu poți fi plăcut de toată lumea.

Balanță

Balanțele se pot simți copleșite astăzi. Frustrările pe care le-ai acumulat în ultima vreme te apăsă și e posibil să fii atât de irascibil încât cei din jur să observe imediat. Trebuie să te controlezi și să nu îți verși nervii pe cei apropiați.

Scorpion

Vrei mereu să le faci pe toate, dar trebuie să îți amintești că nu ești super-erou. Pune toate responsabilitățile pe o listă și vezi ce e prioritar. Încet, încet vei reuși să termini toate sarcinile fără să te simți copleșit. Dacă vrei să faci lucrurile cum trebuie și să nu fie nevoie să le faci de două ori, trebuie să tratezi totul cu calm și răbdare.

Săgetător

Săgetătorii rămân aproape de rudele lor. Cei dragi au nevoie de tine în această perioadă și e timpul să mergi să îi vizitezi pe cei pe care nu i-ai mai văzut de multă vreme. Chiar dacă vacanța de sărbători s-a sfârșit, bucură-te de relaxare alături de cei dragi în timpul tău liber.

Capricorn

Dezamăgirile din dragoste te fac să te gândești că nu vei mai iubi vreodată. E timpul să dai uitării episoadelor neplăcute din viața ta pentru că noul an îți rezervă noi surpize. E posibil ca marea ta dragoste să se afle printre cei apropiați. Tot ce trebuie să faci este să te uiți cu atenție.

Vărsător

Începutul de an vine cu energie pentru noi proiecte și parteneriate. Acum este un moment prielnic să depui mai mult efort pe plan profesional pentru a culege mai apoi roadele. Dacă vrei să te reorientezi în carieră, trebuie să știi că nimic nu îți stă în cale.

Pești

Starea ta de sănătate nu e una tocmai bună. Trebuie să ai mai multă grijă de tine, să îți faci analizele de început de an și să te odihnești mai mult.

Recomandari