Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

Horoscopul zilei de joi, 12 aprilie. Surprize mari în dragoste, mâine, pentru o ZODIE, lacrimi și dezamăgiri pentru alți doi nativi

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Berbec

Circulă cu atenție, indiferent că eșți cu mașină sau pe jos pentru că e posibil să primești o amendă dacă încalci regulile. Și la locul de muncă ar fi bine să deschizi bine ochii pentru că există pericole la tot pasul.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Taur

Partenerul de viață se joacă cu răbdarea ta și apoi se miră că te superi. O să-ți treacă, că nu ești genul de om care ține supărarea, însă nici nu guști astfel de glume...

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Gemeni

Ai o lista întreagă cu probleme de rezolvat pe astăzi, dar degeaba. Seară are loc ceva ce te obligă să aduci modificări la program. Nu-ți fă griji, tot ce se întâmplă va fi în avantajul tău.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Rac

Nu stai deloc rău din punct de vedere financiar și te gândești că a sosit momentul să cumperi ceva ce îți doreșți de mai multă vreme. Nu lua singur decizia, consulta-te și cu partenerul de viață.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Leu

Cineva îți pune nervii la încercare. Ți se pare că întrece orice limita a bunului simt și rabufnesti. Nu te poți abține să nu-i atragi atenția. Te vei simți eliberat, dar vezi să nu superi prea tare.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Fecioara

Dacă nu eșți convins că pasul pe care vrei să îl faci este cea mai bună alegere, mai bine nu îl face. Mai așteaptă, poate se lămurește situația. Nu are rost să te expui fără să ai motive întemeiate.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Balanță

Vrei să faci câteva schimbări în viață ta. Porneșți de la niște haine noi, ajungi și la mobilă din casă și te gândeșți și să-ți schimbi mașînă. Vezi cum stai cu banii...

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Scorpion

Eșți decis să dovedești de ce eșți în stare, mai ales că recent s-a discutat despre posibile disponibilizări la job. Nu reacționa la bârfele colegilor, sunt răutăți lansate la disperare.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Săgetător

Astăzi parcă nu ai chef chiar de nimic. Tragi de timp și acasă, dar și la locul de muncă. Ai grijă că vei rămane în urmă cu treburile dacă nu accelerezi puțîn ritmul.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Capricorn

Eșți tentat de niște investiții financiare despre care ai aflat că ar fi foarte profitabile. Ia decizia doar după o analiză atentă. Poate fi riscant să-ți pui toți banii în joc.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Vărsător

O zi mai agitată. Îți tot sună telefonul, ba șeful, ba prietenii ori partenerul. Nu te miră că rămâi în urmă cu muncă. Dacă stai la povești cu toți, nu mai ai timp de nimic. Pune-te repede pe treaba.

HOROSCOP 12 aprilie 2018 - ZODIA Pești

Mereu ai fost o persoană generoasă și ceilalți știu asta. Nu te miră dacă unii încearcă să profite de bunătatea ta, mai ales că nu îți merge tocmai rău din punct de vedere financiar.

Recomandari