Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Scăpăm de Mercur Retrograd! Horoscopul săptămânii 18 - 24 noiembrie 2019 aduce vești bune în casa banilor pentru Pești

Mai avem foarte puţin şi scăpăm de Mercur Retrograd. De pe 20 noiembrie, cel puţin moral, ne putem calma şi să nu mai dăm vina pe această planetă. Este o suprapunere între Venus şi Jupiter. ştiu doar că una dintre ele e planeta iubirii. Pluton şi Saturn contribuie şi ele cu o influență majoră. 

Luna e în descreştere - e un moment bun să scăpăm de obiceiuri - lăsat de fumat, slăbire, curăţenie, uitare, despărţire, pentru operaţii - rănile se cicatrizează mai repede, durerile sunt mai mici. De vineri se schimbă zodia în Săgetător. Urmează o perioadă favorabilă pentru cei care cred cu adevărat în ceea ce fac și o fac cu pasiune, pentru cei care și-au făcut temele

Începem horoscopul săptămânal cu o avertizare pentru nativii SCORPION. Mare atenţie la oamenii din jur şi la cât de mult le povestiţi despre viaţa voastră personală - e posibil să spuneţi ceva ce veţi regreta. Însă în plan financiar veţi câştiga chiar şi suplimentar.

Pentru SĂGETĂTORI - care de vineri vor fi printre favoriţi, călătoriile sunt punctul forte. Fie că este vorba de afaceri în afara ţării sau doar în afara oraşului, sfatul astrelor este să trataţi totul cu calm şi să nu vă enervaţi dacă vreţi să le încheiaţi cu succes.

Relaţia cu superiorii ar putea avea de suferit dacă nativii CAPRICORN nu o tratează cu grijă. Sunteţi foarte intiutivi, iar asta vă poate ajuta să găsiţi soluţii pentru proiectele care păreau greu de realizat.

Este o săptămână excelentă pentru sociliazare, iar VĂRSĂTORII care au buget de investit o pot face cu toată încrederea pentru că astrele vă ajută din plin. Şi. un mic sfat: actele de caritate vor fi răsplătite în doză triplă.

PEŞTII pot fi surprinşi de o avansare în plan profesional, dar şi de o călătorie, un drum sau o delegaţie imprevizibilă. Cei care studiază să aibă grijă la conversaţiile cu profesorii dacă nu vor să fie ei surprinşi. negativ în acest caz.

O perioadă în care intuiţia BERBECILOR se ridică la cote înalte. Aveţi şansa de a vă reorienta dpdv profesional sau de a avansa la actualul loc de muncă. Dar ţineţi-vă sub control energia şi nu munciţi peste măsură.

Dacă BERBECII pot avea şi ceva probleme financiare, nu este cazul TAURILOR. Însă despre ei şi celelalte zodii vorbim puţin mai târziu.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro