Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Zodii norocoase pentru care anul 2021 va fi cel mai romantic

Conjuncția dintre Jupiter și Saturn în Berbec va aduce multe posibilități de noi relații, mai multă iubire de sine și romantism ce plutește în aer pentru câteva zodii norocoase.

Zodii norocoase pentru care anul 2021 va fi cel mai romantic

profimedia

Noul an va aduce multor zodii prilejul de a sărbători dragostea așa cum se cuvine. Astfel că rezoluțiile lor pentru anul 2021 legate de relații și noi iubiri vor evolua mai bine decât de așteptau. Astrele se pare că vor fi în favoare voastră. Semnele de aer vor avea cel mai mult noroc în dragoste în 2021, iar acesta va fi cel mai romantic an pentru ele.

Saturn și Jupiter au făcut deja tranziția în semnul Berbecului, iar această conjuncție rară între Jupiter și Saturn transportă zodiile într-o nouă eră a realității. Jupiter este simbolul expansiunii, creșterii și a legii divine, în timp ce Saturn simbolizează limitele. De asemenea, din punct de vedere al relațiilor romantice, Saturn va prioritiza libertatea de care e nevoie într-o relație, dar și răzvrîtirea și curiozitățile care apar în dragoste.

Conjuncția dintre Jupiter și Saturn în zodia Berbec va aduce mai multă logică decât mai multă emoție, încurajând individualitatea și importanța autonomiei. În 2021, principalele teme în jurul cărora toate zodiile se vor învârti vor fi progresul, revoluția și mișcările sociale care vor fi extrem de importante. Cu toate acestea, conjuncția dintre cele două planete va reprezenta și o oportunitate de a aduce multe schimbării lumii așa cum o știm noi.

Zodii pentru care 2021 va fi cel mai romantic an

Gemeni

Anul 2021 Nodul Nordic va străbate semnul tău, iar conjucția Jupiter-Saturn va fi în a noua casă a acestei zodii, și anume, în casa oportunității. Nodul Sudic, de asemenea, va lumina a șaptea casă a Gemenilor și te va încuraja să renuți la relațiile care nu mai sunt în concordanță cu simțirile tale și adevărul sufletului tău. Jupiter te va provoca să iei în considerare posibilitățile infinite pe care le ai când vine vorba de romantism și noi relații

Balanță

Pentru tine, conjuncția Jupiter-Saturn va fi ca o gură de aer proaspăt pentru că ambele planetel vor lucra în favoarea ta. Împreună aceste două planete vor ajunge în cea de-a cincea casă, cea a romantismului, dragostei și pasiunii, ajutându-te să crești și să îți extinzi orizontul romantic. Relația pe care o ai cu copilul din tine va juca, de asemenea, un rol foarte important. Amintește-ți că dragostea de sine vine înainte de orice alt tip de relație romantică.

Berbec

Jupiter va binecuvânta semnul tău, iar Nodul Nordic va ajunge în casa a cincea, cea a iubirii, pasiunii și plăcerii. Astfel, lucrurile vor trece la nivelul următor, în special când vine vorba de romantism. Nodul Nordic va aduce noi posibilități de relații romantice în 201. De asemenea, nu e exclus să te focusezi mai mult pe tine, fiind preocupat să te iubești mai mult, să reîntregești legătura cu tine. Lucrurile de care ești pasionat cu adevărat vor necesita să fie pe lista ta de priorități și vei munci mai mult pentru ele anul acesta.

Recomandari