Live acum
Prime Time 20:30Raman cu tine

Plante pe care trebuie să le ai în casă! Ele atrag energia pozitivă și aduc prosperitate

Conform principiilor Feng-Shui, există plante care au rolul de a armoniza mediul în care se află și de a aduce bunăstare și prosperitate. Iată câteva dintre plantele care atrag energia pozitivă și prosperitatea în casă.

Rozmarinul

Această plantă atrage iubirea, loialitatea și are proprietatea de a proteja și a purifica. Mai este numit și planta minților lucide, deoarece mărește puterea de concentrare, datorită uleiurilor esențiale pe care le emană în aer. Este recomandat să fie așezat cu ghiveciul în birouri sau în încăperile unde se prestează muncă intelectuală.

Bambusul

Se mai numește și bambusul norocos și a fost folosit în Asia, de mii de ani, ca simbol al norocului și al prosperității. Așezați-l în colțurile camerelor care sunt mai puțin luminate și să fie ferit de lumina directă a razelor solare.

Menta

Menta este planta care aduce bunăstare și se crede că cei care au mentă proaspătă în casă, fie în ghiveci, fie în grădină, atrag prosperitatea economică. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea comunicării între membrii familie.

Lavanda

Levănțica vă poate scăpa de depresie și ajută la controlul emoțiilor. Se știe că este planta supremă pentru relaxare. Așezată sub pernă conferă un somn liniștit. Din punct de vedere al principiilor Feng Shui, aduce fericire, armonie și liniște în casă, asigurând fidelitate și devotament în relații.

Orhideea

Atrage energia pozitivă, îmbunătățind în același timp energia casei. Conferă o stare de spirit foarte bună celor care îi simt parfumul. Orhideele emană oxigen pe timpul nopții, astfel dormitorul este un loc bun pentru a le păstra.

Iasomia

Iasomia atrage banii și dragostea în casă, iar uleiul de iasomie este unul dintre cele mai puternice afrodiziace. Se recomandă ca această plantă să fie ținută în dormitor și în locurile unde cuplurile își petrec cea mai mare parte a timpului împreună, pentru a atrage energia pozitivă, romantismul și pentru a consolida relația.

Aloe Vera

Aloe Vera este declarată a fi una dintre cele mai puternice plante care luptă împotriva vibrațiilor negative. Este cunoscută pentru faptul că atrage prosperitatea și energia pozitivă în casa unde se află.

Sursa: almanahonline.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro