Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Primul simptom că ești însărcinată. Semnul care prevestește că aștepți un copil

Primul simptom că ești însărcinată. Poți afla încă din prima săptămână că aștepți un copil. Este primul semn pe care toate femeile îl observă este sângerarea de implantare. Aceasta poate fi confundată cu menstruația, de aceea este de multe ori ignorată.

Primul simptom că ești însărcinată. Poți afla încă din prima săptămână că aștepți un copil. Este primul semn pe care toate femeile îl observă: sângerarea de implantare. Aceasta poate fi confundată cu menstruația, de aceea este de multe ori ignorată.

Sângerarea de implantare constituie unul dintre simptomele cele mai timpurii ale sarcinii, fiind prezentă chiar înainte de a observa întârzierea menstruației. După ce spermatozoidul fertilizează ovulul, acestea se transformă într-un embrion care ajunge în uter unde să implantează.

Sângerarea nu apare la toate femeile și poate fi confundată cu apariția menstruației și de aceea primul simptom al sarcinii poate fi tratat cu superficialitate.

Durata sa este limitată la câteva ore, 1-2 zile în cazuri excepționale. Sângerarea de implantare începe aproximativ într-o săptămâna înainte de menstruație.

În cazuri rare sângerarea apare cu scurt timp înainte de menstruație sau chiar în timpul acesteia și este important să acordați atenție naturii scurgerii – dacă este ușoară și nu se intensifică poate indică o concepție și o implantare cu succes.

Este posibil să apară și alte semne specific sarcinii, precum greață, oboseală, durere la nivelul sânilor, modificări în rutină de mers la toaletă, schimbări de dispoziție.

Sursa: nastenatural.ro

Foto: pixabay

Recomandari