Căutare Live

Erica Quiggle și-a lăsat soțul pentru socru. Motivul pentru care l-a preferat pe bărbatul de 60 de ani în detrimentul fiului lui

O femeie din Kentucky, SUA a povestit cum a ajuns în situația de a se căsători cu tatăl vitreg al fostului său soț.

Erica Quiggle s-a căsătorit cu tatăl vitreg al fostului său soț

Facebook

Erica Quiggle are acum 31 de ani și s-a căsătorit de pe vremea când avea numai 19 ani cu fiul vitreg al actualului său soț. Ea și Justin au împreună un fiu și au avut parte de suișuri și coborâșuri în căsnicie. De-a lungul timpului, cei doi au realizat că ăși doreau lucruri diferite, air asta făcea ca relația lor să se degradeze treptat. Astfel, în anul 2016 ea și Justin au divorțat, iar doi ani mai târziu s-a căsătorit cu tatăl vitreg al fostului soț, potrivit Daily Mail.

Prin anul 2011 căsnicia femeii cu Justin începuse să aibă lacune. Nici măcar nașterea fiului lor, în 2012, nu i-a făcut să fie ca la început. Ea era dornică după noutate și călătorie, iar el era o fire mai liniștită și se complăcea în monotonie.

În vremea aceea, Erica, fană a modei și a mașinilor de epocă, a început să participe la diverse evenimente locale și expoziții cu această temă, în condițiile în care Jeff, socrul ei, era unul dintre organizatorii acestora. Pas cu pas, socrul ei i-a oferit un umăr pe care să plângă în contextul în care nu se mai simțea bine în căsnicie.

Cei doi au descoperit că între ei exista o atracție puternică, deși amândoi erau căsătoriți.

„Am început să-i povestesc despre Justin şi am concluzionat că nu mai pot rămâne în căsnicie”, a povestit Erica.

În anul 2016 Jeff, care nici el nu se mai simțea bine în căsnicia cu mama lui Justin, a divorțat, urmând ca Erica să-i urmeze exemplul. Jeff și Eric ași-au mărturisit sentimentele unul pentru celălalt și au decis să înceapă o relație împreună. Femeia a vrut să lămurească situația cu fostul soț și a fost surprinsă când a avut parte de înțelegere din partea lui.

Cum a reacționat fostul soț al femeii, când a aflat că Erica s-a îndrăgostit de tatăl lui vitreg

„Am avut o conversaţie profundă cu Justin căruia i-am spus că dragostea mea şi a lui Jeff era atât de puternică încât nu ne puteam renunţa unul la celălalt. El ne-a înțeles și mi-a sups: <<Dacă iubeşti pe cineva, îl iubeşti pur și simplu, nu poţi decide pe cine iubeşti şi pe cine nu>>”.

Citește și: O femeie de 29 de ani iubește un bărbat de 59. Ce detaliu neașteptat a dezvăluit Devin Kennedy despre căsnicia lor

În anul 2017, după ce s-au finalizat ambele divorțuri, Erica și Jeff s-au mutat împreună, au mers în călătorii și și-au dat seama că au făcut cea mai bună decizie când și-au dat frâu liber sentimentelor și au făcut această schimbare în viața lor.

La scurt timp, când se aflau în mașină, bărbatul cu 29 de ani mai mare decât Erica a cerut-o de soție: „Nu a fost o propunere romantică, dar a fost tot c emi-am dorit”.

Ce spune Jeff despre diferența de 29 de ani între el și soția lui

Cei doi s-au căsătorit și în prezent au împreună o fetiță de 2 ani, pe nume Brexlee. Erica trăiește o poveste de dragoste fericită cu fostul ei socru, iar cu Justin este în relații bune, de dragul fiului lor.

Citește și: Iasmina Hill, românca măritată cu proprietarul Statuii Libertăţii va deveni mamă pentru a doua oară. Ce spune despre sarcină

„Au trecut ceva ani de când ne-am despărțit şi am lăsat totul în urmă, am mers mai departe. Eu şi Erica avem un copil împreună şi ne gândim la el mai presus de toate. Facem tot posibilul să avem o relație bună, pentru a-I fi sprijin copilului”, a declarat Justin.

Cât despre diferența de vârstă între el și soția lui, Jeff spune că nu este un imperiment: „Oricum oamenii cred despre mine că am 40 de ani”.

Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x