Antena Căutare

250.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral! Cum va fi vremea în minivacanţa de Sfânta Maria!

250.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral în minivacanţa de Sfânta Maria. Însă doar cu noroc şi mulţi bani mai pot găsi o cameră liberă, chiar dacă preţul unei nopţi de cazare la hotel ajunge şi la o mie de euro.

250.000 de turişti sunt aşteptaţi pe litoral în minivacanţa de Sfânta Maria. Însă doar cu noroc şi mulţi bani mai pot găsi o cameră liberă, chiar dacă preţul unei nopţi de cazare la hotel ajunge şi la o mie de euro.

Trenurile spre litoral sunt şi ele pline. Iar hotelierii şi patronii teraselor se aşteaptă la cele mai mari încasări din toate timpurile.

Pe litoral, nici nu mai contează ce zi a săptămânii e. De luni până duminică, aglomeraţia e aceeaşi. Pe plajă stau înghesuite şezlongurile, iar în apă, abia mai e loc. De miercuri, va fi şi mai aglomat. Sunt aşteptaţi 250.000 de turişti. Administratorii plajelor vor suplimenta numărul de şezlonguri.

Nici în trenurile spre mare nu mai găseşti bilet. O noapte la un hotel de 3 stele costă cel 300 de lei, iar la 4 stele, de la 500 de lei, iar la 5 stele poate ajunge şi la 4.500 de lei.

Peste 2 milioane de români care poartă numele Maria, Mariana, Mioara, Marilena, Marian, Marin sau Marinică îşi sărbătoresc ziua de nume pe 15 august.

Cum va fi vremea în minivacanța de Sfânta Maria?

Ploile vor apărea doar pe arii răzlețe, iar în minivacanța de Sfanta Maria vremea va fi excelentă pentru concediu, asta după ce 15 august este zi liberă, la care Guvernul a mai adăugat două zile, 16 și 17 august, adică joi și vineri. Astfel, de miercuri, bugetarii intră în minivacanță.

În Dobrogea şi pe litoral, vremea va fi călduroasă în prima zi a prognozei, dar și în intervalul 13 – 19 august, când temperaturile maxime se vor situa în jurul unei medii regionale de 30-31 de grade. Un regim termic mai apropiat de cel normal pentru această perioadă se va înregistra între 7 și 12 august, când media temperaturilor diurne va fi de 28-29 de grade. Minimele nocturne vor scădea ușor și treptat, de la 20-21 de grade la începutul intervalului spre 17-19 grade între 9 și 14 august, pentru ca ulterior, până la finalul celei de a doua săptămâni, să crească din nou spre 21 de grade.

Vacanță plină de atracții în pitoreasca stațiune Kusadasi... Diversitate de atracții și paradisuri naturale, în Thassos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x