Live acumAdela (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cele mai frumoase plaje din Goa, India

O destinatie ideala pentru iubitorii de soare si surf, Goa se mandreste cu zeci de plaje diferite: unele sunt stancoase, unele cu nisip, pe altele misuna de turisti fericiti in timp ce unele sunt linistite si incurajeaza baile de soare. Indiferent de preferinte vei gasi o plaja potrivita pentru tine in cel mai bogat stat din India – Goa!

Palolem

Este o plaja cu nisip alb, aflata intr-un golf albastru intre doua promontorii. Micile insule impadurite de pe promontoriul de nord merita explorate intr-o plimbare cu feribotul. Tot cu feribotul poti ajunge in zonele cu delfini pentru a-i admira indeaproape. Pe frumoasa plaja Palolem exista cateva buticuri care vand gustari, fructe de mare, suveniruri si haine vesele, informale.

Agonda
Daca mergi spre capitala Panaji din Palolem, vei ajunge pe plaja Agonda, aflata inr-un golfulet cu nisip alb, linistita, cu palmieri si un deal la sud. Nu exista turisti, magazine cu suveniruri , restaurante. Doar copacii, plaja, Oceanul frumos si tu. Pentru o aventura reala inchiriaza un cort pentru noapte si asculta valurile marii. Nu departe de plajă Agonda este Cabo de Rama, neatins de majoritatea vizitatorilor din această regiune. Atmosfera din aceasta fortareata creeaza un sentiment de istorie si drama. Fortareata poarta numele lui Rama, eroul epic din Ramayana (una dintre cele mai bune opere hinduse). Conform legendelor locale, Rama a stat aici cu Sita, sotia sa in perioada de exil de 12 ani.

Colva

Aceasta este cea mai importanta plaja din Goa dotata cu toate facilitatile moderne, cum ar fi vile turistice, discoteci , buticuri cu suvenire, tarabe cu racoritoare, restaurante. Plaja cu nisip alb, marginita cu palmieri este frecventata de indieni si straini, care vin aici in haine colorate pentru o plimbare pe malul marii. Savureaza o bautura sub clar de luna pe frumoasa plaja Colva pentru o seara romantica.

Benalium

Benaulim este unul dintre putinele locuri din Goa de unde poti cumpara obiecte de artizanat tipic indiene. Tot aici se face si mobilier din lemn de trandafir. Plaja din Benaulim este mai pasnica si senina decat Colva, fiind renumita ca locul unde sageata lui Parashuram (unul dintre cei sapte nemuritori ai hinduimului) a aterizat si a fost creata apoi Goa. Plaja este inca nedescoperita de turisti si iti ofera ocazia sa stai la povesti cu pescarii.

Oferta Revelion India

Hoteluri 5* - de la 1455 Euro/pers., transport cu avionul București – Delhi – București, bilet de avion cursă internă Delhi-Goa-Delhi, transferuri, 8 nopti cazare cu mic dejun. Christian Tour, www.christiantour.ro tel. 021 211 11 39

De Steluta Nastase

Recomandari