Korinos, una dintre perlele Rivierei Olimpului

 

 Însuşi gândul la Riviera Olimpului te face să visezi la una dintre cele mai frumoase vacanţe în Grecia, la un preţ accesibil la cazare şi masă, cu promisiunea că te vei putea bucura de cele mai spectaculoase peisaje. Descoperă Korinos, o perlă neștirbită de turismul în masă unde vei găsi plaje sălbatice garnisite cu taverne pitorești.

Staţiunea preferată a românilor

Să nu te surprindă că în această vacanţă te vei simţi ca acasă, doar că într-un cadru mult mai intim, deoarece românii sunt atraşi tot mai multe de ofertele care vin din aceste zone, inclusiv zone de campare, confirmate desigur şi printr-o calitate desăvârşită a serviciilor şi numeroase atracţii turistice.

Supravegheate îndeaproape de Muntele Olimp, staţiunile din această zonă oferă numeroase oportunităţi de divertisment, atracţii turistice culturale şi istorice şi nu în ultimul rând cele mai bune plaje de nisip, cu toate facilităţile incluse.

Iar dacă pentru această vacanţă îţi doreşti un timp liniştit petrecut în familie, Korinos îţi oferă tot ce ai nevoie: plajele late cu nisip fin sunt adorate de copii, iar după câteva castele construite şi dărâmate, cu greu se vor mai da scoşi din apele calde de mici adâncimi. În plus, calitatea plajei principale din Korinos a primit aprecierea specialiştilor, fiind decorată cu Steagul Albastru.

O oază de relaxare

Korinos, la fel ca multe dintre staţiunile din Grecia, a cunoscut de-a lungul timpului influenţa altor popoare ce au trecut pe aici, dintre care otomanii şi-au pus cel mai mult amprenta, pe care o vei descoperi în clădirile şi zidurile urbei. Oferă-ţi timpul necesar pentru a bate la pas cărările oraşului şi vizitează în drumul tău şi Mănăstirea Agios Georgios.

Staţiunea Korinos este poziţionată la aproximativ 5 km de oraşul Katerini, capitala Pieriei, astfel că vei avea ocazia să descoperi locuri interesante, magazine cu produse tradiţionale, numai bune pentru a fi oferite cadou celor dragi, precum şi taverne tradiţionale unde te poţi relaxa şi poţi descoperi din bunătăţile bucătăriei greceşti.

 

de Geanina Ichim

Grecia Low Cost

Sejur Korinos 

Hotel Orfeas Blue Resort 3*- de la 22 euro/persoana/noapte cu mic dejun, transport individual, asistenta turistica in statiune. Detalii pe www.europatravel.ro , call center  021-9407.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe