Pentru o experienta ce se ridica la nivelul unei stele Michelin, odata ajunsi in Londra, puteti lua pranzul la Tom Aikens, deja unul dintre cele mai apreciate restaurante din oras. Cu o atmosfera moderna si eleganta, interiorul este amenajat minimalist, in culori inchise, cu materiale naturale.
Restaurantul deschis de cunoscutul chef Tom Aikens, de origine norvegiana, cu experienta in bucatarii cu stele Michelin atat din Anglia, cat si din Franta, propune o bucatarie franceza cu multe note de originalitate.
Puteti comanda fie a la carte, fie meniul de degustare. oricare va fi decizia voastra, cu siguranta nu veti regreta momentul in care ati decis sa va urcati in avion si sa luati pranzul la Londra. Puteti incerca la aperitiv salata de anghinare marinata cu cartofi, pentru a continua cu peste John Dory prajit cu migdale, andive caramelizate, piure de portocale si sos de portocale.
Pentru a nu pierde totusi din vedere si ocazia romantica care v-a adus aici, puteti comanda la desert mousse din fructul pasiunii cu panna cotta de vanilie. Bineinteles ca puteti la fel de bine sa optati pentru meniul de degustare, cu sapte feluri elaborate si atent pregatite. Cat despre vinuri, veti avea la dispozitie o lista de 500 de titluri, predominant franceze, din regiuni precum Burgundia sau Bordeaux, dar si de la producatori mai putin cunoscuti, de o
calitate excelenta.
Citeste tot articolul pe Good Food!
Revelion 2012: Vezi cele mai spectaculoase focuri de artificii din lume!... Partia Kalinderu din Busteni este cea mai scumpa din lume...