Natură, sporturi și cultură pe insula Zakynthos

 

 Insula Grotelor Albastre te întâmpină cu o sumedenie de atracții dintre cele mai diverse, printre care plaje idilice cu nisip fin, formațiuni calcaroase care par că răsar din marea de un albastru turcoaz și sate uitate de vreme.

Zakynthos este plină de resurse, oferind călătorilor atât de multe oportunităţi şi idei de activităţi, încât oricine se va simţi în largul său aici, fie că îţi petreci vacanţa în familie, cu cei mai buni prieteni sau cu jumătatea ta, cu care vrei să te bucuri de romantismul pe care-l are de oferit insula.

Aventurierii vor fi fericiţi să descopere că aici pot avea parte de tot felul de sporturi nautice, cum ar fi scuba diving şi snorkeling, în zone uluitoare precum Plaja Navagio sau Peşterile Albastre, precum şi activităţi în natură, drumeţii şi excursii safari sau explorarea locurilor călare.

Grecii, ospitalieri din fire, şi-au dorit mereu să-i facă pe oaspeţii lor să se simtă bine, pentru a se întoarce cu aceeaşi bucurie şi cu alte ocazii în Zakynthos. Astfel că în cele mai importante staţiuni ale insulei se organizează pe toată durata sezonului estival tot felul de programe artistice şi culturale. Printre care evenimente pentru adulţi şi copii deopotrivă, concerte, teatru de păpuşi, iar multe dintre localuri te aşteaptă cu seri tradiţionale ce încep cu o cină grecească şi se continuă cu muzică şi dansuri energice.

Oricare ar fi pasiunile şi interesele tale, în Zakynthos vei găsi mereu locul potrivit în care să experimentezi ceva interesant şi să te simţi în largul tău, în satele pitoreşti, pe plajele largi, în apă, sub apă, în muzee sau la castelele veneţiene, în natură sau în centrele moderne ale staţiunilor.

 

de Geanina Ichim

Sejur Zakynthos 

Hotel Strofades Beach 4*- de la 424 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport individual, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro,  sau la telefon 021.270.00.99.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe