Căutare Live

O statiune de lux va fi construita pe litoral, incepand de anul viitor

Litoralul romanesc va avea o statiune noua, de lux. Se va numi Tuzla Parc si va avea o deschidere la mare de cinci kilometri, de la farul din Tuzla pana la castelul de apa din localitate.

Statiunea Tuzla Parc, care se doreste una de top, se va adresa, in special, oamenilor cu bani. Astfel, pe 500 de hectare vor fi construite hoteluri de lux, doua heliporturi, dar si cateva cazinouri. In plus, administratia locala va amenaja in zona farului si un port turistic.

Autoritatile sunt aproape gata cu proiectul pe care il vor depune la Ministerul Turismului, pentru a primi unda verde.

Astfel, constructia primelor hoteluri ar urma sa inceapa peste un an, iar in 2015 sa fie gata intreaga statiune. Investitia va fi facuta cu bani europeni, dar si de la Consiliul Judetean.

10 activitati in Parcul National Teide din Tenerife... Rhodos, insula greceasca pentru vacante de vis...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri