Live acumAsia Express - Drumul comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul comorilor

Pârtiile au fost luate cu asalt de turişti în toate staţiunile!

Pârtiile au strălucit astăzi în toată ţara! Sute de turişti s-au bucurat de soare puternic, aer proaspăt de munte şi zăpadă perfectă pentru schi şi săniuş! Toate staţiunile au fost pline, iar oamenii s-au distrat de dimineaţă până seara pe derdeluş. În plus, au avut parte şi de bunătăţi tradiţionale.

Pârtia Topliţa din judeţul Mureş s-a umplut încă de dimineaţă. Aproape două mii de turişti din toate colţurile României şi-au petrecut aici weekendul. Patru familii din Bacău au venit să se distreze în inima Transilvaniei. Şi au adus cu ei renumitele lor plăcinte.

Cu răbdare şi devotament, acest bărbat a învăţat să meargă pe schiuri, ajutat de instructor. Prima lecţie a fost şi prima reuşită.

Şi în Bucovina a fost aglomerat astăzi pe pârtii. Fie pe placă, sanie sau schiuri, turiştii s-au distrat ore în şir.

În Vatra Dornei se schiază în condiţii foarte bune pe pârtiile Parc şi Veveriţa. 90% este zăpadă artifială, s-a lucrat din greu cu tunurile, stratul de zăpadă variază între 20 şi 60 de cm.

Turiștii au la dispoziție și o pistă de tubing, în apropierea pârtiei Parc. Cei care se descurcă doar cu sania, se pot aventura pe aleile din parcul central sau pe dealurile din apropierea stațiunii Vatra Dornei.