Căutare Live

Peste 50.000 de români sunt aşteptaţi în Israel toamna aceasta

Ministerul Turismului din Israel a anunţat, luni, că 50.000 de turişti români ar putea călători în Israel în toamna aceasta. Cea mai aglomerată perioada din an pentru călătorii in Israel este în preajma Paştelui Ortodox.

Românii aleg să viziteze plaja din Eilat sau pelerinaje la locurile sfinte, dar şi circuite în celelalte oraşe din Israel.

”Aceştia vor plăti pentru un circuit de 5 nopţi preţuri începând de la 500 euro / persoană şi pentru un city break în Tel Aviv preţuri de la 240 euro de persoană cu biletul de avion şi cazarea inclus”, se arată în comunicat.

Românii au la dispoziţie peste 80 de zboruri săptămânale care conectează Tel Aviv-ul de Bucureşti, dar şi de alte oraşe mari din ţară, precum Cluj, Iaşi, Timişoara şi Sibiu. Preţul biletelor de avion începe de la 45 euro / persoană.

Cea mai aglomerată perioada din an pentru călătorii in Israel este în preajma Paştelui Ortodox. Cei mai mulţi turişti vin atunci pentru pelerinajul la locurile sfinte.

Pentru turistii care îşi doresc să evite aglomeraţia şi preturile mari din perioada sărbătorilor religioase, toamna este a doua cea mai bună perioada pentru călătoriile în Ţara Sfântă.

Sursa : news.ro

Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri